Pluto in de geboortehoroscoop

Je bevindt je hier: planeten » pluto » pluto berekenen

 

venusDe in 1930 ontdekte planeet Pluto doet er ongeveer 248 jaar over om rond de Zon te lopen. Zijn invloed is disproportioneel groot in verhouding tot zijn kleine omvang. Pluto zorgt voor totale transformatie. Doordat hij diepe psychologische kwesties uit het onbewuste opdelft, heeft hij een zuiverende functie. Onder zijn invloedssfeer vallen o.a. thema's als macht en machtsmisbruik, en gevoelens van vervreemding.

Pluto volgt een zeer onregelmatige baan en kan tussen de 14 (in de twintigste eeuw) en 30 jaar in een teken verblijven. De invloed van zijn tekenpositie laat zich sterker voelen op een collectief dan op een persoonlijk niveau. Zijn teken specificeert op welk terrein van de samenleving zich een totale transformatie voltrekt - dikwijls met tamelijk catastrofale gevolgen. Pluto roeit fundamentele evenwichtsverstoringen met wortel en al uit en vervangt verval en corruptie door iets totaal nieuws. Hij bewerkstelligt een proces van dood en wedergeboorte.

Hieronder wordt het teken van Pluto berekend met de correcte data wanneer je ook de juiste geboortetijd in CET invoert, voor België en Nederland is dat gewoon de plaatselijke tijd (zoals vermeld wordt op je geboorteakte).

Houd altijd in gedachten dat een geboortehoroscoop een complex samenspel is van diverse factoren, eigenschappen hoeven daarom niet heel expliciet aanwezig zijn, ze kunnen ook 'gedempt' worden door andere elementen die eveneens een rol spelen.

 

Vul hier je geboortedatum en -tijd in:

 

 

Jouw Pluto staat in ...

 

vorige pagina

 Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...