Wat heeft het kind nodig?

Wil je als ouder beter tegemoet kunnen komen aan de behoeften van je kind? Wil je weten wat het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen? Hoe je je kind kunt steunen op vlakken waar het wel wat steun kan gebruiken? Als ouder wil je alles geven.

In de horoscoop zie je wat het kind kan ontvangen, waar het steun kan gebruiken en waar het geen boodschap aan heeft. Deze kinderhoroscoop bevat een korte omschrijving van het sterrenbeeld, van de ascendant en van de invloed van de maan op het kind. Er staan ook handige tips in hoe de ouder met bepaalde karaktereigenschappen van het kind om kan gaan.

Wil je een diepgaande, uitgebreide persoonlijke kinderhoroscoop, dan raden wij de uitgebreide persoonlijke kinderhoroscoop (+/- 30 pagina's) aan, met teksten van Astro Media.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de de invloeden die de planeten op het kind hebben. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je vanzelf terug op CatharinaWeb en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

 

 

 


Een origineel kado, ook te koop op CatharinaWeb

Een uitgebreide kindergeboortehoroscoop (+/- 30 pagina's) voor kinderen tot circa 12 jaar met teksten van Astro Media. Deze zeer uitge­breide kinder­horoscoop is een geperso­naliseerde horos­coop, waarin de naam van het kind steeds terugkomt. De kinder­horoscoop kan als lei­draad dienen bij de opvoe­ding en ontwikke­ling van het kind. Het laat ouders en/of verzor­gers zien wat de sterke en minder sterke eigen­schappen van het kind zijn en welke eigen­schappen mogen worden gestimu­leerd.

Nu tijdelijk voor slechts € 9,95 !!


 

 Volg ons op Facebook