Wat vind je hier

Op deze overzichtspagina vind je alle horoscopen die niet passen onder de voorspellingen of de liefde en relatiehoroscopen.


Geboortehoroscoop volwassene

GeboortehoroscoopDe geboortehoroscoop voor volwassenen is een astrologische karakterbeschrijving.

Deze astrologische beschrijving geeft je enig inzicht in je mogelijkheden en beperkingen.

Naar de geboortehoroscoop


Geboortehoroscoop kind

KinderhoroscoopDe kinderhoroscoop bevat een omschrijving van het sterrenbeeld, van de ascendant en van de invloed van de maan op het kind. Er staan handige tips in hoe de ouders of opvoeders met bepaalde karaktereigenschappen van het kind om kunnen gaan.

Naar de kinderhoroscoop


Levensleshoroscoop

LevensleshoroscoopIn deze horoscoop kun je ontdekken welke opdracht jij hebt om in dit leven te groeien naar een zelfbewust mens. De levensleshoroscoop legt uit welke barrières je moet overwinnen en accepteren om toe te komen aan je levensopdracht.

Naar de levensleshoroscoop


Beroepshoroscoop

BeroepshoroscoopIn de beroepshoroscoop wordt gekeken naar je talenten, je werkhouding en je ambities, die je volgens je persoonlijke geboortehoroscoop bezit. Er worden voorbeeldberoepen gegeven die bij jou als persoon passen.

Naar de beroepshoroscoop


Gelukshoroscoop

GelukshoroscoopDeze horoscoop is zo opgesteld dat je kunt zien waar je geluk ligt en waar je je goed bij voelt.

Door te turven kun je meten of je op de goede weg bent bij het nastreven van jouw geluk.

Naar de gelukshoroscoop


Kijk ook eens bij

de voorspellingen

de liefde en relatiehoroscopen


Financiële horoscoop

financiele horoscoopWeet jij waar je op moet letten ten gunste van jouw financiële zekerheid? Is je duidelijk welke waarde je toekent aan geld of aan bezit en wat daarbij je valkuilen kunnen zijn? Lees het allemaal in je persoonlijke financiële horoscoop.

Naar de financiële horoscoop


GirlzzScoop

GirlzzScoopDe GirlzzScoop is voor meisjes en jonge vrouwen die midden in het leven staan en meer van zichzelf willen weten. In deze persoonlijke horoscoop lees je alles over jouw kracht, jouw temperament, jouw verleidingen en jouw gevoeligheid.

Naar de GirlzzScoop


Hondenhoroscoop

hondenhoroscoopHier kun je lezen waarom je hond is zoals hij is. Zo leer je je hond nog beter kennen.

Ook een heel handige horoscoop wanneer je van plan bent een hond te nemen, en wilt weten welke hond lief voor kinderen is, tegen alleen zijn kan, goed luistert enzovoort.

Naar de HondenhoroscoopPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulentenMisschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookElke dag je horos­coop op je mobiel ont­vangen?

Down­load de gratis en advertentie­vrije Android App van Catharina­Web in de Google Play store. Met één klik je dag­horoscoop lezen. Mogelijk­heid voor direct tele­fonisch consult ingebouwd.

Download de CatharinaWeb AppParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...

Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...