Het is vandaag woensdag 28 september 2022

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 28-09-22

Een bepaalde kwestie met je partner kan je gemoedsrust flink verstoren. Praat het liever uit dan steeds weer dezelfde details of klachten naar voren te brengen. Dan kom je nooit tot een goed gesprek. Als je dat niet kunt, moet je je afvragen hoe sterk je relatie eigenlijk is. Je neemt graag de leiding. Zowel op je werk als thuis. Helaas wordt dat vandaag niet echt gewaardeerd. Je krijgt commentaar of er ontstaan irritaties. Het gaat om de manier waarop.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 28-09-22

Iets wat je had bedacht, loopt niet helemaal zoals je het had gepland. Daar baal je van. Probeer het los te laten, want uiteindelijk gaat het om de bedoeling die je ermee had. Als single krijg je te maken met een onmogelijke liefde. Weet waar je aan begint. Je staat op je strepen en vindt dat je daar alle recht toe hebt. En dat heb je ook. Maar je bent ook wat eigenwijs, waardoor je minder ruimte aan anderen geeft. Probeer meer te luisteren naar anderen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 28-09-22

Jij en je partner staan lijnrecht tegenover elkaar. Je hebt andere ideeën over zaken of je ergert je aan de manier waarop hij of zij de dingen soms brengt. Maak er geen machtsstrijd van. Ga wat meer je eigen gang en accepteer dat jullie de dingen anders aanpakken. Je wacht alleen nog op succes. Jammer voor jou, maar het is er nog niet. Laat je niet van de wijs brengen. Sommige dingen zijn het waard dat erop gewacht wordt. Wees geduldiger alsjeblieft.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 28-09-22

De dag komt wat langzaam op gang, maar als je eenmaal op stoom bent zul je zakelijk goede vorderingen maken. Laat je niet afschrikken door discussies of kleine details. Speculatie of een investering in het verleden kan nu vruchten afwerpen. Dit is geen goede dag om thuis te klussen of te rommelen. Het zit een beetje tegen en je bent eigenlijk al moe, voordat je eraan begint. Laat het lekker liggen tot een later tijdstip. Je hebt twijfels over een date.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 28-09-22

Dit is een zeer geschikte dag om het gesprek aan te gaan. Of dat nu is met je ex, met je werkgever of met je leraar. Je bent vandaag in staat om je gedachten goed onder woorden te brengen, zonder al te emotioneel te worden over bepaalde onderwerpen. De kans is groot dat je in een discussie of meningsverschil belandt. Dat kan zowel op je werk zijn, als thuis. Je bent nogal recht door zee, dat is niemand van je gewend. Probeer genuanceerd te zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 28-09-22

Je hebt vandaag zin om lekker te luieren en niets te doen. Verkeerde dag want deze dag zit vol met mooie kansen voor jou. Doe daar iets mee en kies een andere dag om te luieren. Zorg ervoor dat de rust wederkeert. Sommige dingen zullen er vandaag somberder uitzien dan ze echt zijn. Laat het je niet beïnvloeden; het gaat vanzelf weer voorbij. Je kunt ontevreden zijn over het leven van alledag omdat je vindt dat je te weinig steun van anderen hebt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 28-09-22

Let eens wat extra op met je auto, laptop of mobieltje. De kans dat iets nu onverwacht stuk gaat is helaas erg groot. Laat je hierdoor echter niet ontmoedigen. Je hebt wel een beloning verdiend. Met je partner heb je een uitstekende band. Hij of zij is je beste vriend(in) en je kunt veel aan hem of haar kwijt. Je baalt ervan dat je partner het zo druk heeft, waardoor jullie weinig tijd met elkaar hebben. Als je de ruimte vindt, kijk dan naar een oplossing.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 28-09-22

Je leven kan vandaag volledig op zijn kop worden gezet, maar gelukkig wel op een goede manier. Je mag rekenen op grote veranderingen. Deze dag staat ook in het teken van inkomsten en uitgaven. Want wat je financiën betreft gaat het hard. Je wilt het graag goed doen voor anderen en iedereen in je omgeving met iets verrassen. Toch laat je budget dat helaas niet helemaal toe. De dingen hoeven natuurlijk ook niet altijd geld te kosten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 28-09-22

Vandaag word je je weer eens wat meer bewust van het milieu. Je zou overmatig geïrriteerd kunnen raken door de achteloosheid waarmee veel mensen met hun afval omgaan. Je weet van geen ophouden, dat gaat op den duur zijn tol eisen. Je gezondheid begint op te spelen en je bent vaak doodmoe. Het is belangrijk dat je een keer 'nee' zegt en je grenzen bewaakt, anders ben je nog lang aan het kwakkelen met je gezondheid. Kies voor jezelf.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 28-09-22

Je zou deze dag eigenlijk het liefst helemaal in bed doorbrengen. Je verbeeldingskracht is momenteel erg sterk en je voelt de behoefte om na te denken over wat het leven je de afgelopen tijd heeft gebracht. Het is ook weer niet zo dat je je gevoelens hoeft op te kroppen en je alles maar over je heen moet laten gaan. Zeg wat je ergens van vindt en laat het daarbij zitten. Vergeet daarnaast niet om vandaag aan de nodige beweging te doen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 28-09-22

Je weet vandaag met één snelle schijnbeweging al je tegenstanders op het verkeerde been te zetten en gaat er vervolgens met de buit vandoor. Trek je niets aan van die protesten! Wanneer je vandaag naar je werk gaat wordt het veel minder saai dan je 's ochtends misschien zou denken. Je zult versteld staan van wat je allemaal overkomt. Laat je vandaag gewoonweg verbazen door alles wat er op je pad komt. Lekker, eens zo'n verrassende dag!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 28-09-22

Een liefdesrelatie kan minder goed verlopen dan je eigenlijk zou willen. Misschien bent je wel te idealistisch. Zelfs de beste mensen maken fouten, gewoon omdat ze menselijk zijn. Als je een keer een fout maakt is dat meteen een mogelijkheid om te leren. En natuurlijk mag jij ook gewoon leren! Het is goed mogelijk dat iemand je levenspad kruist die een buitengewone betekenis gaat spelen in je persoonlijk leven. Sta wat meer stil bij van die mooie momenten.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...