Het is vandaag zaterdag 13 april 2024

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 13-04-24

Bereid je voor op een toenemend aantal zakelijke kansen en contacten. Het is vandaag een goed moment om uit het oog verloren mensen weer op te zoeken, maar plannen maken met bestaande vrienden wordt lastig, helaas. Probeer dat vandaag dan ook niet te forceren. Het gaat goed met jouw vriendschappelijke relaties en jouw aandacht voor de ideeën van anderen maakt je onmisbaar tijdens een bijeenkomst. Een uitnodiging kan waardevol zijn voor jouw toekomst.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Stier 13-04-24

Deze dag is alles-of-niets, maak het of kraak het. Dat heeft vooral invloed op je carrière, ook in het weekend. Behoefte aan een extra zetje om je projecten naar een hoger plan te tillen? Je krijgt 'm vandaag. Maak er gebruik van. Neem de tijd voor jouw meest favoriete bezigheden. Gezamenlijke activiteiten beloven veel goeds. Een kennis kan met een baldadig idee op de proppen komen. Morgen is hoofdpijn een mogelijkheid als je het laat maakt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 13-04-24

Deze dag begint helemaal goed. Een relatieprobleem kan naar tevredenheid worden geregeld als jij je bereid toont zoete broodjes te willen bakken, maar ook harde noten te willen kraken. Dit zou een goed moment zijn om eens even lekker weg te gaan. Ben je al op vakantie geweest, dan is een weekendje of midweekje weg misschien een optie. Je bent te rusteloos om thuis te blijven en je hebt zin in een nieuwe omgeving. Het zal wonderen doen voor je gezinsleven.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Kreeft 13-04-24

Jij en je partner gaan graag jullie eigen gang en dat is eigenlijk wel gemakkelijk. Er is wel een klein gevaar, namelijk dat jullie elkaar uit het oog verliezen. En uit het oog, is uit het hart. En… er zijn ook nog eens verliefde kapers op de kust! Een moeilijk vraagstuk schept verdeeldheid in je kennissenkring. Laat merken dat je bereid bent om mee te denken, maar dring je mening zeker niet aan anderen op. Dat commentaar zat eraan te komen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 13-04-24

Bezoek eens andere plekken dan gebruikelijk. De kans op een nieuwe liefde is dan veel groter. Je hebt iets aan iemand toegezegd, alleen maar omdat je geen ‘nee’ wilde zeggen. De kans is groot dat je zelfs twee afspraken tegelijk hebt gemaakt. Er komt vandaag het meeste uit jouw handen als je alleen werkt. Praat pas over toekomstplannen als je je ideeën hebt uitgewerkt. Je gedachten kunnen afdwalen naar iemand met wie de relatie verbroken is.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Maagd 13-04-24

Het belooft een drukke dag te worden. Er komen wellicht mensen bij je over de vloer voor een hapje en een drankje en dat maakt het onrustig. Toch weet jij de rust te bewaren, waar jouw gezin heel blij mee is. Er kan opwinding ontstaan. Pluis de details van een voorstel goed uit, ook al wordt er druk uitgeoefend om snel te beslissen. Dring er bij anderen op aan duidelijke antwoorden te geven. Blijf geduldig als mensen je niet meteen begrijpen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 13-04-24

Je krijgt dit weekend bepaalde informatie die helaas niet helemaal betrouwbaar is. Het is verstandig om zelf op zoek te gaan naar de bron, dan weet je in ieder geval dat je de juiste gegevens hebt. Het is dit weekend een periode om je even wat gedeisd te houden. Je hebt behoefte aan stilte en rust. Trek je daarom terug met je partner, een goed boek of een lekkere film. Deze dag is allesbehalve licht en luchtig. Ontkennen heeft geen zin.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Schorpioen 13-04-24

Mensen staan klaar om met grof geschut toe te slaan wanneer ze op de kast worden gejaagd. Beetje oppassen dat je niet te bot uit de hoek komt, dus. Er zijn wat botsingen in jouw sociale leven, wat dit weekend voor spanningen zorgt met vrienden en collega's. Zolang de passie niet tot ruzie uitmondt, kan dat heel inspirerend zijn. Gaat het toch een andere kant op? Laat je er dan vooral niet door meeslepen. Blijf er nuchter tegenaan kijken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 13-04-24

Vandaag lijkt alles in het teken van water te staan. Het regent, je wilt maar niet uit het zwembad komen of je kraan blijft maar druppelen. Dat is niet zo gek, water duidt namelijk op overgang. Er zit liefde in de lucht en dat zal jouw stemming vandaag erg beïnvloeden. Een belangrijk project kan naar ieders tevredenheid worden voltooid. Je kunt dit weekend misschien besluiten jouw baan op te zeggen omdat deze jou niet de gewenste bevrediging schenkt.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Steenbok 13-04-24

Wat je verandert zal je inspireren en een gevoel van vrijheid bezorgen. Maak je je dit weekend druk over werk? Bedenk dan dat het zaterdag is. De komende week wordt vol genoeg, dus het is zaak om het even rustig aan te doen. Al moet je jezelf ertoe dwingen, doe iets leuks vandaag. Op financieel gebied heb je je waarschijnlijk misrekend. Neem je inkomsten en uitgaven op korte termijn nog eens kritisch door en maak het sommetje daarna opnieuw.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 13-04-24

Zorg ervoor dat je voldoende opzij zet voor onvoorziene uitgaven. Je hebt soms namelijk de neiging om alles op te maken. Niet handig! Je kunt je opmaken voor een intense dag vol provocaties. Je merkt het vooral op het gebied van communicatie. Ruzies, misverstanden… Beetje voorzichtig zijn dus. Door iets af te sluiten maak je ruimte voor iets nieuws. Een vraagstuk dat betrekking heeft op je privéleven neemt je in beslag. Maak anderen daar deelgenoot van.

© tekst Astro Media

 
 

Daghoroscoop Vissen 13-04-24

Onbewuste denkprocessen leiden dit weekend eindelijk tot conclusies en er komt een zekere rust over je. Een probleem blijkt helemaal geen probleem te zijn nu je er anders naar kijkt. Het realiseren van commerciële transacties lijkt soms wel op een strijdtoneel. Het gevoel alles en van iedereen te moeten winnen kan je ook bekruipen in een alledaagse omgeving. Let op voortekenen van geweld als je een groot evenement bezoekt, blijf daar ver weg van.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulenten


Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...