Het is vandaag zaterdag 19 juni 2021

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 19-06-21

Bedenk dit weekend op welke manier je meer kunt verdienen en waarop je kunt bezuinigen. Een goed moment om je budget te herzien. Wees voor je gezin niet te kritisch en temper je hang naar perfectie. Laat de stress even varen en ontspan. Een gevoelige kwestie die je met de mantel der liefde hebt bedekt kan steeds belangrijker worden. Laat het een paar geselecteerde mensen weten als het toch in de openbaarheid komt, zodat je verwarring kunt voorkomen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 19-06-21

Voel je je dit weekend een beetje slaperig en dromerig? Geef de schuld daarvan maar aan de sterren. Neem de tijd om uit te rusten en te dagdromen. Grote kans dat je al fantaserend heel waardevolle inzichten opdoet. Je bent vandaag een prima people-manager. Je omgang met mensen is bijzonder sterk. Het is daarom dan ook geen wonder dat een onverwachte ontmoeting kan uitlopen op een goede vriendschap of misschien zelfs een liefdesrelatie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 19-06-21

De romantiek viert dit weekend hoogtij. Maak daarom tijd vrij voor de mensen en dingen die je het aller gelukkigst maken. Anderen vinden misschien dat je kopje onder gaat in de liefde, maar als ze zouden voelen wat jij voelt, dan snapten ze het helemaal. Bijeenkomsten en gesprekken zullen tot positieve resultaten leiden die waardevol zijn voor jouw toekomst. Uitwisseling van ideeën kan je eigen inzicht omtrent een onderwerp beïnvloeden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 19-06-21

Er kunnen dit weekend nieuwe werkkansen voor jou opdoemen aan de horizon. De liefde en jouw creativiteit worden dit weekend flink op de proef gesteld. Hoe stevig sta je in je schoenen? De beste resultaten bereik je als je er voor de volle honderd procent voor gaat. Kom je je afspraken en beloftes niet na, dan kunnen de gevolgen desastreus zijn. Schuif jouw twijfels aan de kant, daar heb jij nu echt geen tijd voor. Het doel dat jij je stelt, zul je behalen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 19-06-21

Dit weekend ligt de nadruk op liefde en alles wat het leven aangenaam maakt. Leuk nieuws kan een fantastische verrassing tot gevolg hebben. Zaken, een deadline of een situatie kan dit weekend toch iets meer stress opleveren dan je had verwacht. Jij kunt je vandaag terneergeslagen voelen. En dat is enkel en alleen omdat je niet voldoet aan jouw eigen ideaalbeeld. Onzin! Kijk eens iets objectiever om je heen voordat je jezelf afkraakt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 19-06-21

Je neemt dit weekend weer eens te veel hooi op de vork. Jij wilt alles wel doen, alles is interessant en spannend. Pas op dat je niet instort onder die zware last. Alles lijkt dit weekend te draaien om geld. Je zit er al een tijdje aan te denken om je baas om een loonsverhoging te vragen. Bereid je er vandaag op voor, zodat je maandag meteen met hem of haar kunt gaan praten. Zakelijk kun jij dit weekend opeens veel vooruitgang boeken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 19-06-21

Zaken die lange tijd niet van de grond wilden komen, vlotten dit weekend juist geweldig goed. Wellicht een goede tijd om van je hobby je beroep te maken. De sterren zorgen ervoor dat er dit weekend focus ligt op jouw werk. Dat valt niet helemaal lekker samen met het weekeinde. Aan de ene kant wil je graag relaxen; aan de andere kant vind je dat er alvast werk moet worden gedaan voor de komende week. Probeer een goede balans te vinden tussen die twee.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 19-06-21

Pas je dit weekend eens wat meer aan anderen aan. Wees niet koppig ook al sta jij in je recht. Als een ander een fout maakt wil dat moreel gezien nog niet zeggen dat jij dan maar over hem of haar heen kunt walsen. Misschien is het een idee om het tv-journaal eens over te slaan, hoezeer het ook hoort bij je ritueel. Dat er veel ellende is in de wereld, wil niet zeggen dat je er voortdurend getuige van moet zijn. Het heeft een deprimerend effect op je.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 19-06-21

Laat je dit weekend niet meeslepen door pessimistische gedachten. Je denkt misschien dat je gewoon realistisch aan het doen bent, maar eigenlijk gedraag je je vooral negatief. Praktisch te werk gaan en toch in wonderen geloven is heel goed mogelijk, hoor. Je raakt verwikkeld in een spannende liefdesaffaire. En dat had je nu net even niet aan zien komen. Pieker er niet al te veel over, want het verrassende maakt het nou juist zo leuk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 19-06-21

Het kan goed zijn om dit weekend wat meer te relativeren dan je gewend bent. Dat zal je rust verschaffen. Je hebt zo lang geworsteld met een probleem, dat je je eigenlijk niet meer goed kunt voorstellen hoe je leven daarvoor was. Maar aan alles komt uiteindelijk een eind en ook jij zit nu in de laatste fase. Iemand die je na aan het hart ligt sluit zich al een tijdje voor je af en dat stemt je een beetje verdrietig. De ander heeft behoefte aan afstand.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 19-06-21

Dit weekend is hét moment om doelen te stellen en plannen te smeden voor jouw carrière. Je staat er nu iets verder van af en kunt nu heel helder zien wat je wilt bereiken. Was je je goede voornemens een beetje uit het oog verloren? Dan kun je er nu weer goed aan werken. Binnen gezinnen zal een gevoelig onderwerp eindelijk aangesneden worden en dat kan tot een pittige discussie leiden. Houd je telefoon in de gaten, er komt goed nieuws aan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 19-06-21

Iemand die erg belangrijk voor je is, voelt zich vandaag nogal verdrietig. Jij bent de aangewezen persoon om hem of haar troost te bieden. Doe dat niet met woorden, maar met daden. Dat werkt minstens net zo goed. Gevoelens die je al een tijdje hebt onderdrukt, kunnen tijdens een bijzonder ongelegen moment plotseling naar de oppervlakte komen. Dat wordt schrikken voor je omgeving. Misschien kun je deze gevoelens een beetje gedoseerd vrijgeven?

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...