Het is vandaag dinsdag 28 september 2021

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 28-09-21

Het succes in je carrière duurt nog steeds voort. Financieel onafhankelijk zijn is je droom en daarom ga je ook voor het grote geld. Ook de behoefte om vanuit huis te werken blijft bij jou bestaan. Probeer dat mogelijk te maken, al is het met een zelfstandig project. Als je een drukke baan hebt, heb je momenteel nogal moeite om een duidelijke grens tussen werk en privé te trekken. Je telefoon staat vandaag roodgloeiend. Maar die telefoon kan ook uit!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 28-09-21

Anderen lijken vandaag je gedachten te kunnen lezen. Je wordt na lange tijd gebeld door iemand die je juist zelf wilde bellen. Of iemand oppert iets wat je zelf zojuist had bedacht. Dit hoeft niets paranormaals te zijn. Je kunt je vandaag maar moeilijk concentreren, of je ergens toe zetten. Dat heeft alles te maken met de sterren, die vandaag ontzettend veel invloed op je hebben. Je dwaalt geregeld af met je gedachten naar mooier oorden.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 28-09-21

Door af te wijken van de gebruikelijke routine kun je voorkomen dat verveling toeslaat. Laat je echter niet verleiden tot impulsaankopen, want een hoge creditcardrekening aan het eind van de maand kan leiden tot ruzie in de tent. Jij bent bezig met iets waarvan je weet dat het eigenlijk uitzichtloos is. Stop je energie liever in iets dat je op de toekomst voorbereidt. Wees verstandig en begin vandaag nog met afbouwen van het één en opbouwen van het ander.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 28-09-21

De meeste voldoening zul je vandaag in de privésfeer vinden. Doe kalm aan als het je enigszins aan energie ontbreekt. Wees maar eens lui. Je kunt je aangetrokken voelen tot een groepsactiviteit of een gebeurtenis met een filosofisch thema. Je aansluiten bij anderen zal je dichterbij de oplossing van een levensprobleem brengen. Je bent wat gevoeliger dan gewoonlijk en je zult het daarom prettig vinden mensen om je heen te hebben.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 28-09-21

De nadruk ligt op relaties. Logisch dus dat je over niets anders kunt nadenken dan dat. Je zult eindeloos geduldig moeten zijn. Hoe dapperder je durft te wachten, hoe minder zorgen je je maakt. Verlies jezelf alsjeblieft niet in gepieker, want daar schiet je helemaal niets mee op. Vandaag staat de liefde in de schijnwerpers. Dat is heerlijk, maar ook gevaarlijk. Je hebt namelijk de neiging om je zonder na te denken in romantische avonturen te storten.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 28-09-21

De sterren maken je vandaag ongeduldig en roekeloos. Hoe moeilijk het ook is: probeer eerst na te denken en daarna pas je mond open te doen. Zo voorkom je dat je dingen zegt waar je later spijt van krijgt. Als je de afgelopen tijd erg druk bezig bent geweest met je carrière, is het nu weer tijd voor de eisen van jouw privéleven. Kies prioriteiten, anders loop je het risico te veel te willen doen. Een vastgoedkwestie kan veel aandacht nodig hebben.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 28-09-21

Geef blijk van zelfvertrouwen wanneer je indruk wilt maken in een nieuwe functie, maar stel je niet alleswetend op. Niemand is dol op een betweter die overal met zijn neus tussen zit. Iemand met invloed is jou gelukkig goed gezind. Wees hier ook dankbaar voor, want het kan je veel brengen. Dat gesprek van vandaag moet je zeer goed voorbereiden. Je moet weten wat je wilt en wat je vandaag wilt bereiken. Zet je doelen niet te hoog maar realistisch.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 28-09-21

Het belooft een heerlijke dag te worden. Deze dag staat in het teken van liefde, plezier, romantiek en creativiteit. Voel je niet schuldig als je je werk een keertje overslaat. Deze dag is bedoeld om volop van het leven te genieten. Na de actie en snelheid van gisteren gaat het tempo vandaag weer omlaag. Tijd dus om met beide benen op de grond terecht te komen. Dat voelt in eerste instantie misschien saai, maar heus: uiteindelijk zul je opgelucht zijn.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 28-09-21

Je kunt na een paar hoogtepunten even in een dip zitten. Toch kun je op dit moment van alles laten gebeuren en grote plannen stap voor stap realiseren. Goede planning is een vereiste en zaken verdraaien is volkomen zinloos. Maak onderscheid tussen schapen en geiten en wees niet te tolerant. Ontmasker valsheid en identificeer luiheid. Besef dat niet iedereen momenteel even eerlijk tegen jou is. Let meer op de daden dan de woorden van de mensen om je heen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 28-09-21

Er is iemand in je omgeving die naar aandacht zit te snakken. Natuurlijk, iedereen heeft het druk met zijn eigen leven, maar wellicht kun je vandaag een beetje tijd vrijmaken voor deze ene persoon... Je bedenkt altijd wat je allemaal wilt zeggen in verschillende situaties, maar het komt er nooit uit als het zover is. Vandaag moet je daar maar eens verandering in brengen. Kom op met die argumenten die je had voorbereid, gooi je mening in de groep.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 28-09-21

Er gebeuren een aantal fijne dingen die jouw stemming op een topniveau brengen. Je zult met een positieve instelling door het leven gaan en daarmee ook je relatie kunnen verdiepen en bevestigen. Deze dag staat in het teken van werk, gezondheid en productiviteit. Probeer ’s ochtends zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen, want halverwege de dag zakt de energie weer weg. Je wordt gedwongen om veranderingen nog eens onder de loep te nemen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 28-09-21

Jij bent vandaag het toonbeeld van koppigheid. Je moet wat meer meegaand zijn, dat levert je uiteindelijk echt veel meer op. Jouw koppigheid kan je een paar mooie kansen kosten. Deze dag staat volledig in het teken van communicatie. Je hoofd zit vol gedachten en je mond staat geen moment stil. Er zijn gewoon té veel interessante gesprekken om te voeren om je tijd te verdoen aan andere dingen. Balans en evenwicht: dat komt later wel weer.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...