Het is vandaag zaterdag 17 april 2021

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 17-04-21

Het vinden van praktische oplossingen voor problemen zal dit weekend betrekkelijk eenvoudig zijn. Je gezonde verstand, inzicht en creativiteit komen van pas. Anderen zullen onder de indruk zijn van de manier waarop je met onverwachte situaties omgaat. Je leert vandaag iemand kennen met wie je aan de praat raakt. Jullie raken écht aan de praat, je kunt je ei kwijt. Je kunt vandaag eindelijk weer vooruitgang boeken, vooral op het gebied van huis en familie.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 17-04-21

Als je het weer eens voor het zeggen wilt hebben, luister dan toch eens naar een ander. Wat vindt die ander van jouw plannen? Misschien heeft hij of zij ook een goed idee. Sluit je aan bij een gezelschap dat gericht is op literatuur, lezen en schrijven. Een leesclub bijvoorbeeld. De discussies die je daar met gelijkgestemden voert, kunnen een mooie inspiratiebron voor je zijn. Zoek op internet contact met mensen die ook anders denken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 17-04-21

Voel je je dit weekend ineens verliefd op alles en iedereen om je heen? Dat is echt de schuld van de sterren. Ook realiseer je je hoe belangrijk sommige mensen voor je zijn. Probeer dat gevoel zo lang mogelijk vast te houden. Binnenkort heb jij een belangrijk gesprek. Natuurlijk wil je daar goed voor de dag komen, maar het is toch niet nodig daar nu al zenuwachtig om te zijn? Je hebt tijd genoeg om te regelen wat je regelen wilt.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 17-04-21

Jij bent teleurgesteld en je stopt geen extra tijd of energie in wat dan ook. Alleen thuis zul je extra actief zijn. Je compenseert je passieve houding op het werk of op school met een actieve houding thuis. Dit weekend wordt alles tien keer uitvergroot. Je bent enorm charmant en charismatisch, en iedereen wil graag bij je in de buurt zijn. Wees gul en liefdevol, maar pas ook op dat je niet te veel mensen in je ‘inner circle’ toelaat.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 17-04-21

Heb dit weekend vertrouwen in jouw eigen ideeën. Jouw menslievende instelling belooft voorspoed en je gedrevenheid zal anderen inspireren. Hun hart zal opengaan als jij vertelt hoe je de wereld wilt verbeteren. Neem de leiding als dat aan je wordt gevraagd. Dit weekend roept een gebeurtenis leuke herinneringen bij je op. Deze herinneringen in gedachten nog eens beleven zal je goed doen. Hoe kon jij dat nou vergeten? Je wordt er weer helemaal vrolijk van.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 17-04-21

Je kunt dit weekend in een speelse bui zijn en het liefst grappen maken met jouw vrienden en familie, maar je kunt daardoor ook een stomme fout begaan. Pas op, anders word je voortaan niet meer serieus genomen. Jouw partner zal je echter charmant vinden. Dat is dan weer mooi meegenomen. Als je nog wat achterstallig schrijfwerk hebt liggen, dan is vandaag een goede dag om daaraan te beginnen. Fouten zul jij daarin nu namelijk niet maken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 17-04-21

Je raakt dit weekend nieuwsgierig naar een verre, verre reis. Grote kans dat er een plaats is waar je stiekem altijd al naartoe hebt willen gaan. Doe wat karweitjes; het is een tijd geleden dat je daar tijd voor had. De verantwoordelijkheid voor een gezin kan zwaar drukken; de dagen lijken vaak te kort om werk en gezin in balans te houden. Vandaag kun je dat herstellen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 17-04-21

Jij krijgt vandaag de dringende behoefte om het een en ander eens flink om te gooien. Dat kan je instelling zijn, maar dat kan net zo goed je werkkring, je leven of een vriendschap zijn. Over aandacht hoef jij vandaag echt niet te klagen. Je hebt een grote aantrekkingskracht op anderen en met name op het andere geslacht. Een beetje initiatief en er kan veel gebeuren. Het uitzicht op die vier muren ken je nu wel, trek er vandaag weer eens lekker op uit!

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 17-04-21

Het zou goed zijn om je wat minder egoïstisch op te stellen. Hoogvliegers kunnen diep vallen. Als je niet oplet, zou je dit vandaag letterlijk of figuurlijk kunnen ondervinden. Een stapje verder is dit weekend veel meer waard dan naar de hemel reiken. Profiteer vandaag van een positieve stemming. Ook je werk kun je even loslaten. Je relaties verlopen soepel. Ga daarom vandaag iets geks, nieuws of leuks doen en breid daarmee tegelijk je sociale netwerk uit.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 17-04-21

Die ene droom van vannacht kun je beter niet je dag laten beïnvloeden. Het leek alsof het allemaal echt gebeurde en je werd er nogal verdrietig van. Vertel de droom aan iemand en denk er over na wat het zou kunnen betekenen. Verzet je toch niet zo tegen die recentelijke veranderingen. Op het eerste gezicht is het misschien allemaal heel anders en eng, maar je zult algauw merken dat dat reuze meevalt. Het levert je juist veel goeds op.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 17-04-21

Een prima dag om door te zetten waarmee je het liefst bezig bent; jouw inzet zal gewaardeerd worden. Je kunt meer lof ontvangen dan je gewend bent. Omstandigheden kunnen je dwingen om dapper op te treden. Die vervelende persoon overschrijdt opnieuw jouw grenzen. Wanneer ga je eindelijk van je af bijten? Iemand klapt uit de school en je krijgt informatie waar je niet op zat te wachten. Houd dit voor je en ga de ander voorlopig zoveel mogelijk uit de weg.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 17-04-21

Met je geduld en je luisterend oor beteken je heel veel voor deze mensen. Verder gebeurt er op het moment niet veel. Het is een rustig dagje. Wil je toch iets ondernemen, neem dan zelf het initiatief. Als je onderweg bent, kun je een leuke ontmoeting tegemoet zien. Misschien krijgt een bestaande vriendschap vandaag een romantisch tintje. In elk opzicht is doelmatigheid gewenst. Voor je gevoel kunnen een paar mensen je voor de voeten lopen.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...

Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...