Het is vandaag zaterdag 1 april 2023

Hieronder vind je de daghoroscopen. Klik op het gewenste sterrenbeeld en lees wat deze dag gaat brengen.

 

Daghoroscoop Ram 01-04-23

Je bent vandaag in de stemming om wat rake grappen uit te halen. Maak het echter niet al te bont, want dat zal je niet in dank worden afgenomen. Ga niet te snel in op een voorstel om te gaan bemiddelen. De kosten kunnen wel eens hoger zijn dan de baten. Doe niets waarover je niet eerst hebt nagedacht. Een gezondheidsprobleem kan vaak al worden opgelost door je in de oorzaak ervan te verdiepen. Bewustzijn is het halve werk.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Stier 01-04-23

Een periode van zelfonderzoek kan uitmonden in een verandering van idealen en principes. Blijf geduldig als je naasten jou niet meteen begrijpen. Na een lang gesprek kun je een nieuw project in gang zetten. De mensen om je heen zijn vandaag niet vooruit te branden, maar je hebt ze helaas wel nodig om iets voor elkaar te krijgen. Kruip maar in de rol van motivator. Je zult zien dat dit je wonderwel afgaat. En het geeft je nog een goed gevoel ook.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Tweelingen 01-04-23

Jij zou het liefst meteen beginnen met die onderneming, maar andere betrokkenen blijven maar aarzelen. Doordrammen zal een averechts effect hebben. Je kunt in de schijnwerpers terecht komen, dus is het zaak je een beetje te beheersen. Zorg dat je goed met collega's kunt opschieten en dat zij je ook waarderen voor wat je doet. Jouw aanzien zal toenemen en daardoor komt een promotie ook binnen handbereik. Eet of drink niet teveel, zodat je gezond blijft.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Kreeft 01-04-23

Door je neiging om alles te plannen en organiseren gaat de lol er soms een beetje vanaf. Durf eens af te wijken van de dingen die je standaard doet en doe juist iets verrassends of geks. Je zult jezelf versteld doen staan. Je bent aan het begin van de dag erg fanatiek. Je houdt van goede voornemens en doelen stellen. Hoewel dat prima is, kun je er wel in doordraven. Zeker wanneer het gaat om het verliezen van overtollige kilootjes.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Leeuw 01-04-23

Je bent nogal gespannen en geïrriteerd en neigt naar roddelen. Niet doen, want dat past helemaal niet bij je. Het heeft te maken met het conflict tussen je gevoel en je verstand en daardoor kun je uit je slof schieten en emotioneel reageren. Je komt vandaag bijzonder traag op stoom. Slaapproblemen zijn hier mogelijk een oorzaak van. Probeer op het laatste moment nog een eindsprintje in te zetten, dan kun je de schade toch nog beperken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Maagd 01-04-23

Je energie is momenteel uiterst beperkt, dus spring er vooral zo zuinig mogelijk mee om. Probeer de moeilijkste taken te spreiden over de hele werkweek. Concentreer je goed als je van plan bent resultaten te boeken. Laat zien dat je bereid bent om hard te werken en eis dat ook van anderen. Besef dat je daardoor soms een beetje vervelend kunt overkomen; zoek iemand die net zo gemotiveerd is als jij als mensen je daarom laten stikken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Weegschaal 01-04-23

Dit is zo'n dag waarop je er echt niet mee wegkomt als je de kantjes ervan afloopt. Je kunt vandaag goed zien wat nog niet optimaal werkt in je leven. Lui achterover leunen is even geen optie; er zal hard moeten worden gewerkt. Door verkeerde informatie kun je vandaag te laat op een afspraak komen. Je zult er hard tegenaan moeten om deze slechte indruk ongedaan te maken. Blijf rustig als blijkt dat je een deadline hebt gemist. Geef het prioriteit.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Schorpioen 01-04-23

Het zal je vandaag veel voldoening schenken wanneer je iets voor een ander doet. Het is namelijk mooi om te zien hoe iemand reageert als je iets voor hem of haar overhebt. Dat moet je misschien eens vaker doen. Er zijn een paar mensen, die van tijd tot tijd twijfelen aan jouw kunnen. Het is aan jou om te bewijzen dat jij over voldoende capaciteiten beschikt. Je kunt vandaag helaas niet van alle mensen met wie je te maken krijgt op aan.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Boogschutter 01-04-23

Nog nooit was het zó gemakkelijk om je visie om te zetten in werkelijkheid. Cupido is actief, en als je nog geen partner hebt kan die zich de komende dagen presenteren. Een sociale gebeurtenis kan het decor vormen dus kijk goed om je heen. De grootste turbulentie is achter de rug. Dit wordt eindelijk eens een rustige dag. Dat geeft je de mogelijkheid om achterstallig onderhoud te doen of je administratie bij te werken. Neem ook tijd om bij te tanken.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Steenbok 01-04-23

Wees vandaag eens wat minder terughoudend dan je normaal gesproken bent. Wees uitgaand en laat wat van je horen. De mensen om je heen zijn best nieuwsgierig naar jouw plannen. En dat is ook wel terecht. Deze dag is bedoeld om te dromen en plannen te maken. Je hebt 's avonds de neiging om op de bank een zak chips leeg te eten. Weersta die verleiding en ga in plaats daarvan flink los in de sportschool. Dat kan je ook veel bevrediging geven.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Waterman 01-04-23

In zaken is snelle communicatie nu van groot belang. Ook is het slim om jouw apparatuur te moderniseren. Een gezamenlijke interesse kan je partner en jou dichter tot elkaar brengen, waardoor jullie samen iets unieks tot stand kunt brengen. Houd er rekening mee dat je wat sneller moe bent of een verkoudheid of blessure oploopt. Je bent wat roekelozer en heb je wat minder weerstand. Wel ben je recht door zee, wat sommige mensen weten te waarderen.

© tekst Astro Media

Daghoroscoop Vissen 01-04-23

Blijf afstandelijk en ongenaakbaar wanneer een juridische kwestie doorspekt raakt met onfrisse details. Als je gelijk hebt, verlies je de zaak niet. De tijd is rijp voor mededogen. Er kan iets moois groeien uit een eenvoudig begin. Je wordt vandaag gedwongen om je gevoelens onder ogen te zien. Grote kans dat er emoties zijn die je lange tijd onder het kleed hebt geveegd. Vraagt iemand je om eerlijk te zijn? Probeer daar dan aan tegemoet te komen.

© tekst Astro Media

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar ant­woorden, naar zelf­kennis of hulp door een betrouw­bare astro­loog, tarotist, helder­ziende, parag­nost, thera­peut of een andere spiri­tuele en para­normale advi­seur.

Ga naar de consulentenParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...