Een astrologische karakterbeschrijving

De geboortehoroscoop is een astrologische karakterschets, opgesteld door te kijken naar de planeten in de tekens. Deze astrologische beschrijving geeft je enig inzicht in je mogelijkheden en beperkingen. Maar realiseer je wel, dat niets vast staat en dat je zelf degene bent die richting geeft aan je leven en ook zelf de beslissingen neemt.

Soms zijn verschillende eigenschappen tegenstrijdig. Bedenk daarbij dat mensen soms ook tegenstrijdige eigenschappen bezitten, jij ook! Dit is dus heel normaal. Wil je een diepgaande, uitgebreide persoonlijke geboortehoroscoop, dan raden wij de uitgebreide persoonlijke geboortehoroscoop (+/- 30-35 pagina's) voor volwassenen aan, met teksten van Astro Media.

Voor kinderen hebben we een speciale kinderhoroscoop.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de de invloeden die de planeten op jou hebben. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je vanzelf terug op CatharinaWeb en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

 

 


Een origineel kado, ook te koop op CatharinaWeb:

Een uitgebreide persoonlijke geboortehoroscoop (+/- 30 pagina's) voor volwassenen met teksten van Astro Media. Deze horoscoop toont jouw positieve en negatieve eigenschappen, geeft je inzicht in je karakter, je persoonlijkheid en je gevoelsleven en laat eventuele mogelijkheden zien met betrekking tot gezondheid, werk en relaties.

Nu tijdelijk voor slechts € 9,95 !!


 

 Volg ons op FacebookMediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...