Sterrenbeeld

Dat wat 'je bent', is je zonneteken, het teken waarin op het moment van je geboorte de zon zich bevond. Het zonneteken wordt ook wel 'sterrenbeeld' genoemd. Maar behalve het teken van de Zon zijn er nog zoveel meer factoren die allemaal van belang zijn voor jouw persoonlijke geboortehoroscoop!

Je hebt o.a. ook altijd te maken met een ascendant die een grote invloed heeft op je persoonlijkheid. En dan zijn er nog de andere planeten, de huizen. En alle aspecten. En... En... Kortom, hou dus wel in je achterhoofd dat het onmogelijk is dat iemand alleen maar de kenmerken van een Ram (of een Kreeft, of een Steenbok...) in zich heeft.Als je niet zeker weet wat je zonneteken is kun je je geboortedatum hieronder invoeren.

Vul je geboorte data in, als je niet weet hoe laat je bent geboren, kies dan 12:00u.


 

 

Jouw sterrenbeeld is ...


Ascendant en andere planeten

Wil je weten in welke teken jouw ascendant valt, klik dan hier, of wanneer je benieuwd bent waar de planeten op het moment van je geboorte stonden, laat dan een horoscooptekening maken.De data van de dierenriemtekens

Je kunt alle begin- en einddata van de tekens lezen door hieronder op Lees meer te klikken. Maar het is wel belangrijk dat je weet dat dit een gemiddelde is. De tekens veranderen nooit precies om exact middernacht, en je hebt ook altijd te maken met plaatselijke tijd en eventuele periodes van zomertijd.

In sommige jaren kan er zelfs wel een dag verschil zitten voor wat betreft de overgang van het ene teken in het andere. Iemand die is geboren op zo'n grensdag (de eerste of laatste dag van een bepaald teken) zal de exacte geboortetijd moeten weten en kan dan hier klikken om een horoscooptekening te laten maken en zeker te kunnen zijn van het sterrenbeeld of zonneteken.

Lees meer

 

 Volg ons op FacebookMediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...
Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulenten