Lust en libido

Seks is een uiting van een fundamentele behoefte van de mens en werkt als een aantrekkingskracht. Seks heeft alles te maken met lust en libido en op zich heel weinig met liefde, ook al worden deze twee -net als seks en relaties- vaak verward.

Seks is vaak verbonden met het hebben van een relatie, maar bij een relatie komt meer kijken dan seks alleen. Toch kan een goed begrip van elkaars seksuele behoeften de relatie zeker ten goede komen.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding geschreven door CatharinaWeb vof. De prijs voor deze unieke horoscoop is € 2,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je vanzelf terug op CatharinaWeb en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

 

  

 Volg ons op FacebookParanormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...