Efemeriden van 1900 t/m 2099

efemeridenVoor de gevorderde astrologie beoefenaars

Dit is een service voor de wat gevorderde astrologie beoefenaars. Een efemeride is een tabellenboek, waarin de standen staan van de Zon, Maan en planeten. Deze standen staan achter de dag, maand en jaar van je geboorte. Zonder deze efemeride kan geen horoscoop worden getekend.

Als je gebruik maakt van een astrologieprogramma, of van de mogelijkheid die CatharinaWeb biedt om een gratis horoscooptekening te laten maken, dan heb je deze tabellen niet nodig. Maar wanneer je wat dieper in de materie wilt duiken kun je hier de efemeriden downloaden.Klik op een link om een PDF te downloaden. Elk jaar beslaat 6 pagina's van goede printkwaliteit. Er staan 2 maanden op 1 bladzijde en er wordt uitgegaan van de GMT (universal time, UT).Met dank aan Astrodienst die deze bestanden ter beschikking heeft gesteld.

 Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op Facebook
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer