Welkom

orakelsBovenaan de pagina vind je het algemene menu en kun je altijd terug naar het hoofdmenu of naar een andere afdeling. Aan de rechterkant (of meer naar onderen op een mobiel) is het menu specifiek van deze afdeling te vinden.


Zigeunerleggingen

zigeunerleggingenZigeuners hebben altijd een zwervend leven geleid en voorspellen van oudsher de toekomst. Zigeuners kwamen aan de kost als toekomstvoorspeller (fortune tellers), maar ook als scharenslijper, mandenmakers, muzikant, paardenhandelaar en later ook autohandelaar. Maar het was vooral het voorspellen van de toekomst dat zigeuners hun bekendheid gaf.

Lees meer

Gratis dagkaart

Weeklegging

Shuvanilegging

RegressieleggingDomino orakel

Nathalie KriekDominostenen zijn al heel lang bekend als gezelschapsspel. Maar nomadische volkeren gebruikten de stenen niet alleen als tijdverdrijf tijdens hun reizen, ze verdienden er ook de kost mee door er onderweg de toekomst mee te voorspellen.

Lees meer

Gratis dagsteen

Weeklegging


Medicijnwiel Orakel

Medicijnwiel orakelEen nieuw gratis orakel op CatharinaWeb waarin de medicijndieren je advies kunnen geven over de nabije toekomst.

Lees meerJa-Nee Orakel

Als je twijfelt over wat je in een bepaalde situatie het beste kunt doen, kan dit gratis orakel je helpen.

Naar het Ja-Nee OrakelPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulentenAlle op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte leggingen en horoscopen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.


Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

NIEUW!

Het gratis Rad van Fortuin

Het gratis Medicijnwiel Orakel

Het gratis Ja-Nee Orakel


Het rad van Fortuin

rad van fortuinBij dit gratis orakel draai je het rad wanneer je twijfelt over een te nemen beslissing.

Naar het Rad van FortuinMaan liefdesorakel

Petra StamDeze zeer geliefde maankaartlegging van Petra Stam geeft je inzicht in het contact tussen jou en een geliefde.

Naar het Maan liefdesorakel


Drie Runen Orakel

runenorakelMet de runenstenen heb je de mogelijkheid inzicht te krijgen in bepaalde problematiek. Het drie runen orakel geeft aan wat de situatie op dit moment is, tot welke actie je moet overgaan en hoe het zich in de toekomst zal ontwikkelen.

Naar het Drie Runen Orakel

Meer over Runen


Meer runen

Wat zijn runen

Betekenis van de runen

Runen legpatronen

Je naam in Runen

Zelf runen maken


De I Ching

I ChingEén van de oudste orakels is de I Ching (of de I Tjing), ook wel bekend als Het boek der veranderingen. Je kunt hier gratis een hexagram trekken.

Naar de I Ching


Gratis orakels op andere afdelingen

Sjamaans Spiegel Orakel

Power of Action Orakel

Vison Quest Orakel

Totemdieren orakel

Spirit orakelVergeet niet je duiding te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

 Volg ons op Facebook
Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...