Het Ja-Nee Orakel

orakelsHet Ja-Nee Orakel bestaat uit een set van 66 kaarten waarop "ja" en "nee" antwoorden staan, elk met een eigen toelichting. Als je twijfelt over wat je in een bepaalde situatie het beste kunt doen, kan dit orakel je helpen.

Formuleer voor jezelf een vraag die met ja of nee kan worden beantwoord en die betrekking heeft op iets waarover je op dit moment twijfelt. Bijvoorbeeld: 'zal ik op zoek gaan naar een andere baan' of 'ga ik door met deze relatie'.

De vraag waarop je een antwoord wilt hebben moet te maken hebben met iets waar je zelf invloed op uit kunt oefenen, en niet over iets waarvoor een ander actie moet ondernemen. Stel je vraag positief en duidelijk en gebruik geen ontkenningen zoals 'niet' of nooit'. Hoe duidelijker je vraag is, hoe duidelijker ook het antwoord zal zijn.

Als je zover bent klik je op de kaart

 

 

Deze ja-nee kaartjes zijn gemaakt door Carla van den Berg en het copyright berust bij CatharinaWeb vof. Er is alleen een digitale versie, ze zijn niet in fysieke vorm te koop.

 


 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...