De toekomst voorspellen

Zigeuners hebben altijd een zwervend leven geleid en voorspellen van oudsher de toekomst. Met behulp van paard en woonwagen trokken ze heel Europa rond.

Zigeuners kwamen aan de kost als toekomstvoorspeller (fortune tellers), maar ook als scharenslijper, mandenmakers, muzikant, paardenhandelaar en later ook autohandelaar. Maar het was vooral het voorspellen van de toekomst dat zigeuners hun bekendheid gaf.

In de 16e eeuw was in Europa het toekomst voorspellen met gewone speelkaarten een echte hype en de zigeuners waren waarschijnlijk het meest bekende volk dat speelkaarten gebruikte voor waarzeggen. Zigeuners werden bewonderd maar tegelijkertijd gevreesd. De geheimzinnige en magische sfeer stootte veel mensen af, maar trok ze tegelijkertijd ook heel erg aan. Door de extravagante manier van kleden van de zigeunerinnen, hun opvallende sieraden en hun sensuele manier van dansen met daarbij hun sterke intuïtie en helderziende gaven, werden de vrouwen helaas vaak beschuldigd van zwarte magie en hekserij.De teksten bij deze kaarten zijn geschreven door Nathalie Kriek, auteur van diverse boeken. Nathalie leerde op haar 15e al van haar oma hoe je gewone speelkaarten kunt gebruiken om de toekomst te voorspellen.

Nathalie is tevens de auteur van ons domino orakel.Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulentenDe nummer 1

Shuvani zigeunerlegging


Zigeuner dagkaart

dagkaartTrek een gratis dagkaart en laat je verrassen door wat de kaarten je te vertellen hebben. Dit zigeuner orakel is verbijsterend accuraat.

Trek je dagkaart


Zigeuner weeklegging

weekleggingDe weeklegging brengt in kaart wat je de komende week kunt verwachten op het algemene vlak en liefde, werk, financiën en welzijn.

Ga naar de weeklegging


Zigeuner regressielegging

regressieleggingDeze  regressie legging gaat in op de oorzaak van je probleem. Je krijgt adviezen om het op te lossen en wat je kunt verwachten als je deze adviezen opvolgt.

Ga naar de regressielegging


Zigeuner Shuvanilegging

shuvanileggingGypsy waarzegsters worden Shuvani's genoemd. Zij zijn meesteressen in het voorspellen, doordat zij geleerd hebben naar hun intuïtie te luisteren.

Ga naar de ShuvanileggingVergeet niet je legging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van de instellingen van je browser- op te slaan of uit te printen.

Alle op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte leggingen en horoscopen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.


Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...