Online leggingen

leggingenVaak wordt de tarot gebruikt om een antwoord te krijgen over vragen die met de liefde of met relaties te maken hebben. Maar wat je vraag ook is, er is hier altijd wel een geschikte kaartlegging voor te vinden.

Op deze pagina zie je al onze tarotleggingen bij elkaar. Een legging kost €1,30, betalen doe je met je telefoon.Liefde & relatie leggingen

liefde De relatievraag

Liefdesinzicht

Liefdesweeklegging

Liefdeslegging

Relatielegging


Voorspellingen

voorspellingen Het Kruis

Uitgebreide daglegging

De weeklegging

Liefdesweeklegging

Verleden, heden & toekomst

Tarot maandhoroscoop

Tarothoroscoop 2021

Tarothoroscoop 2022


Inzichten

voorspellingen De poort

De ster

Inzicht in je gevoelsleven

Inzicht, evenwicht & harmonie

Blinde vlek


Alle op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte leggingen en horoscopen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.

De top 3

Tarothoroscoop 2022

De relatievraag

Liefdesweeklegging


Persoonlijk consult

Ook kun je hier terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur.

Ga naar de consulenten


Een legging bewaren

Onderaan de duiding vind je een ikoontje van een printer, afhankelijk van de instellingen van je browser kun je daarmee de tekst opslaan of uitprinten.

I.v.m. je privacy bewaren wij geen persoonlijke gegevens, het is voor ons dus ook niet mogelijk teksten achteraf nog te mailen. Wanneer je de pagina afsluit is hij weg.Cursus tarot

cursus tarot Wil je de geheimen van de tarotkaarten ontdekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ontvang het e-boek direct in je mailbox!

Niet goed geld terug.

Lees meer...Oktober 2021

Wat zijn de voor­spellingen voor deze maand?

Lees meer...

 

 Volg ons op Facebook
Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...