Meer dan 550 decks

Hier kun je informatie en afbeeldingen vinden van meer dan 550 tarot decks van over de hele wereld. Alle decks zijn in alfabetische volgorde van hun veelal Engelstalige naam in onze verzameling opgenomen. Voorzetsels zoals 'the' en 'de' zijn achterwege gelaten.

A-A B-C D-E F-G H-K L-M N-R S-S T(1) T(2) U-Z

StudieboekenStudieboeken

Ben je een beginner?

Lees dan eerst ook even de pagina over de juiste keuze.


Catharina Tarot

De Catharina Tarot bestaat uit een digitaal deck van de 22 grote Arcanakaarten. Voor non-comercieel gebruik gratis te downloaden of als eCard te versturen.

Bekijk meer gratis decks


Hoe kies je het juiste deck

Er zijn ongelooflijk veel Tarotkaarten in de handel, zeker de laatste jaren zijn er erg veel decks bijgekomen, de ene nog mooier dan de ander. Dus er is altijd wel een deck te vinden dat jou persoonlijk erg aanspreekt. Toch zijn er een paar dingen waar je wel over na moet denken voordat je een deck gaat kopen.

Lees meerCursus tarot

cursus tarot Wil je de geheimen van de tarotkaarten ontdekken? Start met de tarot cursus van Maddy Kersten en ont­vang de cursus direct in je mailbox!

Niet goed geld terug.

Lees meer...

Waar te koop?

Tarot decks zijn op internet op diverse plaatsen online te bestellen. Wij bevelen de Spirituele Winkel van harte aan, hier is een uitgebreid aanbod aan decks te vinden. Ook bol.com verkoopt diverse Tarot decks.
Niet gevonden?

Ben je op zoek naar een specifiek deck en heeft je zoektocht nog niets opgeleverd, stel je vraag dan op het forum.Persoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht als je zoekt naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare spirituele consulent.

Ga naar de consulenten


 

 Volg ons op Facebook