Spelenderwijs tarot leren

Voor het spelenderwijs vertrouwd raken met de vertaling van de tarot symboliek naar de concrete werkelijkheid van alle dag, zijn de dag-, week- en maandkaarten (DWM kaarten) heel geschikt.

 

Het Rider Waite deck, de grote Arcana

De Dagkaart

Trek deze kaart bij voorkeur op een rustig moment aan het begin van de dag uit de 22 blind neer gelegde Grote Arcana kaarten. Probeer de dag zo bewust mogelijk te beleven en tracht te ontdekken waar je het thema van de kaart in je dagelijkse omstandigheden terug kunt vinden. De kaart geeft het thema aan, dat hoeft niet per se een belangrijk of indrukwekkend iets te zijn, het is simpelweg iets waarmee we te maken hebben, soms groots, soms van wat minder belang. Neem aan het eind van de dag even de tijd om je ervaringen te vergelijken met de symboliek van de kaart.  


Design en lifestyleDesign en lifestyle

De Week- en Maandkaarten

Ga hierbij op dezelfde manier te werk als bij de dagkaart en wen je aan kleine notities te maken. Na verloop van tijd zul je ontdekken dat wanneer je die achteraf nog eens doorneemt, de symbolische taal vaak beter te verstaan is dan wanneer je er nog middenin zit. Ook kan het heel leerzaam zijn om je eigen bevindingen uit te wisselen met anderen en hun interpretaties te vernemen. Wij hebben daar op ons forum een speciale tarot kaartleggingen afdeling voor.

 
 


Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Cursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...