Liefde en relaties

Als mensen de tarot raadplegen is dat heel vaak in verband met liefde en relaties. Deze weeklegging, die is gebaseerd op de liefde en de relaties om je heen, kan je helpen de komende dagen liefde te vinden of een bestaande relatie te verbeteren.

Je Hogere Zelf

Iedere kaart die je trekt is aan jou gegeven door je Hogere Zelf en je Gidsen. Of je nu thuis met kaarten werkt of op een computer op kaarten klikt, het is allemaal hetzelfde principe en wordt aangepakt door de Hogere Energieën om ons iets te vertellen.

Uitgebreide uitleg

De uitgebreide Tarot Liefdes-weeklegging bestaat uit de duiding van een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week. Voor elke dag trek je een kaart door op het deck te klikken. Je krijgt een uitgebreide uitleg te zien van jouw getrokken tarotkaarten.

Wat krijg je

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen op het gebied van liefde en relaties, geschreven en uitgelegd door Wendy’Ann, paragnoste, tarotiste, lichtwerkster en gediplomeerd spiritueel coach. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op Facebook
Mei 2024

Wat zijn de voor­spellingen voor deze maand?

Lees meer...