Kies zelf de maand!

Bij deze tarot maandlegging kun je zelf de kaarten trekken, waardoor je een veel persoonlijker duiding krijgt. De tarot maandlegging geeft je inzicht en biedt je begrip om je te ontwikkelen, zodat je je geholpen voelt bij de dingen die je doet. Iedere kaart die je hier trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. De werking van de Tarot is hetzelfde.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn adviserend en positief geschreven door Mireille van Rijn (zie foto elders op deze pagina), medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...