Inzicht in je probleem

Deze tarotlegging geeft je duidelijkheid over een probleem, wanneer je je momenteel in een moeilijke of lastige situatie bevindt. Er bestaat geen toeval in het leven en iedere kaart die jij trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf en je Gidsen.

Iedere kaart die je hier trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. De werking van de Tarot is identiek.

Vanuit liefde leven

Ga met de uitkomst van deze legging aan het werk en je zult merken dat er een verandering plaats gaat vinden, zowel voor de mensen om je heen als voor jezelf, want we zijn qua energie allemaal met elkaar verbonden. Gaat er één persoon groeien en meer vanuit liefde leven, dan heeft dit effect op alle anderen in je omgeving.

Oplossing van het probleem

Je krijgt een duidelijke boodschap over de positieve invloed die je zelf toe kunt passen en die in je voordeel zal werken. Ook krijg je een aanwijzing over negatieve invloed die het probleem alleen maar groter maakt, en die waarschijnlijk ook een deel van de oorzaak van het probleem is. En als laatste de aanwijzing over hoe je zelf -met je eigen kracht en energie- kunt meewerken aan de oplossing van het probleem.

Werken aan jezelf

Het is belangrijk dat je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen in je eigen leven en deze legging biedt je de mogelijkheid om duidelijkheid te krijgen waar je op mag letten en nog aan moet werken. Wil je nu iets aan een lastige situatie doen, doe dan deze legging en ga met jezelf en je omstandigheden aan de slag.

Wat krijg je

Je krijgt een uitgebreide uitleg van jouw getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, geschreven en uitgelegd door Wendy'Ann (zie foto), lichtwerkster, paragnoste, tarotiste en gediplomeerd spiritueel coach en werkzaam in haar praktijk 'De weg naar jezelf'. Wendy'Ann is bekend van TV met o.a. een eigen programma en gastoptredens en ook door artikelen van haar hand in diverse (vak)bladen.

De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 4,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookCursus tarot

cursus tarot Een e-cursus tarot van Maddy Kersten. Start met de cursus en ontvang het direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...