Waar gaat het werkelijk om

De Poort geeft antwoord op een situatie waarin je bent vastgelopen en op dit moment niet goed meer weet hoe je je daarin het beste kunt opstellen. De bovenste kaart laat zien waar het werkelijk om gaat (het onderwerp van je vraag).

De Poort opstelling gaat over de essentie van de situatie, die je zelf nog niet helemaal helder hebt. Het biedt inzicht in het hoe en wat van de situatie. Laat zien waar het werkelijk om gaat, hoe je het gedaan hebt, waartoe het geleid heeft, hoe je het moet gaan doen en hoe het zich gaat ontwikkelen.

Een nieuwe weg

De rechterkant laat zien op welke wijze je in het verleden hebt gehandeld en wat je daartoe heeft aangezet. De linkerkant geeft aan hoe je daar in de toekomst zelf verandering in kunt brengen. Zodoende kun je een andere weg bewandelen en een nieuwe wending aan de situatie geven.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...