Spelen problemen al langere tijd?

Kies dan nu voor de inzicht, evenwicht en harmonie tarotlegging, daarmee krijg je antwoord op je vragen. Deze tarotlegging spitst zich toe op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek. Er worden drie kaarten getrokken die het inzicht, het evenwicht en de harmonie vertegenwoordigen. Hierdoor kan de rode draad van de situatie worden blootgelegd aan jou.

Iedere kaart die je hier trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. De spirituele werking van de tarot blijft hetzelfde.

Werkwijze
Maak je hoofd zo leeg mogelijk en concentreer je op de vraag. Trek na betaling drie kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om om er iets mee te doen.

Wat ontvang je
Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Mireille van Rijn, medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 3,95 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

 
JA, IK WIL DE TAROTREADING BEKIJKEN