Spelen problemen al langere tijd?

Kies dan nu voor de inzicht, evenwicht en harmonie tarotlegging, daarmee krijg je antwoord op je vragen. Deze tarotlegging spitst zich toe op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek. Er worden drie kaarten getrokken die het inzicht, het evenwicht en de harmonie vertegenwoordigen. Hierdoor kan de rode draad van de situatie worden blootgelegd aan jou.

Iedere kaart die je hier trekt is aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. De spirituele werking van de tarot blijft hetzelfde.

Werkwijze

Maak je hoofd zo leeg mogelijk en concentreer je op de vraag. Trek na de betaling drie kaarten. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om om er iets mee te doen.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Mireille van Rijn, medium, paragnoste, tarotiste, spiritueel coach en astrologe. De prijs voor deze unieke kaartlegging is € 3,95 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...