Verleden, heden & toekomst

Deze oude Roma driekaartenlegging is heel geschikt om raad te vragen bij een concreet probleem. De 3 kaarten vertegenwoordigen het verleden, heden en de toekomst.

De eerste kaart
De 1e kaart zegt je hoe je in het verleden met betrekking tot je vraag gehandeld hebt. De kaart laat ook zien wat tot het probleem heeft geleid.

De tweede kaart
De 2e kaart vertelt je meer over de huidige situatie. De kaart laat zien op welke wijze je nu in de kwestie staat waarop je graag een antwoord wilt hebben.

De derde kaart
De 3e kaart geeft je inzicht in de toekomst. De kaart vertelt je meer over de manier waarop de zaken in de toekomst zouden kunnen lopen.

Vervelende kaarten

Vervelende kaarten bestaan niet, maar wanneer je als laatste een kaart hebt getrokken die vervelende gevoelens bij je oproept, dan zou je kunnen kijken hoe je een eventuele ongewenste situatie kunt voorkomen aan de hand van een 'Wat te doen'-legging zoals bijv De Poort, Het Inzicht of Het Kruis. De kaarten laten je zien welke kant het momenteel op lijkt te gaan, maar je kunt je altijd bewust worden van je eigen rol in het geheel. Wil je een uitgebreide Verleden, Heden en Toekomstlegging? Klik dan hier.

De voorbereiding

Neem de tijd, zorg dat je je een beetje ontspannen voelt, brandt een kaarsje, een wierookje, laat een mooi muziekje spelen en klik dan op de achterkant van de kaarten om ze te leggen.

 
Verleden
Heden
Toekomst
 

Gebruikt deck Morgan-Greer Tarot

 

Kijk voor een uitgebreide beschrijving bij de betekenis van de kaarten

 
 

 

 Volg ons op FacebookCursus tarot

cursus tarot Wil je de gehei­men van de tarot­kaarten ont­dekken?

Ont­vang de cursus direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meer...Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...