Een advies voor de toekomst

Deze kaartlegging geeft je een advies voor de toekomst over een situatie waarin je niet precies weet hoe je je op moet stellen of waarover je meer inzicht wilt hebben. Dit wordt ook wel een 'wat-te-doen' legging genoemd, omdat het een legging is die je helpt bij het nemen van een beslissing of aanwijzingen geeft over een bepaalde strategie.

Je trekt 4 kaarten met de volgende betekenis:

  • Het thema is het onderwerp waar het over gaat. De uitdaging is de wijze van handelen die het gemakkelijkst is, maar vermeden moet worden.
  • De raadgever is de aanwijzing over hoe je reageert op de situatie of geeft je advies over de aan te nemen houding.
  • De uitkomst biedt je een blik in de toekomst hoe de situatie uiteindelijk tot ontwikkeling komt.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding die is opgesteld en uitgewerkt door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op Facebook