Inzicht in je situatie

De tarotlegging het liefdesinzicht geeft je vijf uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting met iemand. De kaarten geven duidelijkheid over de huidige situatie, advies over wat je binnen de liefde beter wel en niet kunt doen, wat meewerkt en waartoe het tussen nu en een maand zal leiden.

De kaarten zijn beschreven door Petra Stam (zie foto elders op deze pagina), zij is een heldervoelende tarotdeskundige en spiritueel coach. Petra is tevens schrijfster van o.a. het tarotboek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot' uitgegeven door A3 boeken.

Tijdspanne

De getrokken kaarten hebben betrekking op de komende maand (30 dagen).

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door Petra Stam (zie foto elders op deze pagina), zij is een heldervoelende tarotdeskundige en spiritueel coach. Petra is tevens schrijfster van o.a. het tarotboek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot' uitgegeven door A3 boeken. Ook verzorgt Petra maandelijks de maancolumn op CatharinaWeb. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

 


 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...