Op zoek naar een visioen en inzicht

In de oude tradi­ties wordt door een rituele Vision Quest de over­gangs­fase naar de vol­wassen­heid zicht­baar en bewust beleefd. De Vision Quest duurt 4 dagen waarin je je in vol­strekte eenzaam­heid terugtrekt in de natuur.

Je vraagt de Spirits om een ant­woord

Vier dagen en vier nachten zit je alleen op een afgeba­kende plek in de natuur. Je eet niet, je rookt niet, je drinkt geen koffie of alcohol. Er zijn geen boeken, geen mobiel­tjes, en de laatste nacht blijf je wakker.  

Wat is je pad

Een Vision Quest brengt inzicht over waar je staat in het leven en waar je naar toe wilt. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Wat wil jij bijdragen aan onze maatschappij? Wat is jouw pad en hoe kun je dat volgen? Een quest kan je ook duidelijk maken welke persoonlijke talenten je geschonken zijn en welk pad je moet volgen om deze talenten volledig te ontplooien.

Met of zonder vraagstelling

Het Vision Quest Orakel is een inzichtlegging en is geschikt voor allerlei soorten problemen, en kan ook gelegd worden wanneer er geen specifieke vraag is. Deze totemdieren kaartlegging houdt je een persoonlijke spiegel voor.

De totemdieren geven je inzicht voor wat betreft de uitdagingen waar je nu mee te maken hebt. Zij laten je zien welke krachten er momenteel spelen in je leven en wat de mogelijke volgende stap voor jou zou kunnen zijn.  

De voorbereiding

Het is altijd belangrijk om jezelf voor te bereiden op de legging die je gaat doen. Zorg dat je niet gestoord kunt worden, zet je mobiel uit en sluit je e-mailprogramma even af. Neem de tijd en vraag de Spirits om een antwoord op jouw vraag.

Als je je rustig voelt en je aandacht bij de legging hebt, klik dan op onderstaande link:

Leg voor mij de Vision Quest

 


 

 Volg ons op Facebook
Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...