Gratis sjamaanse orakels

Wanneer je je open stelt voor de Spirits kun je hier diepgaande aanwijzingen en onverwachte eye openers vinden. Maak je keuze uit een van de bijzondere orakels op deze pagina.


Totemdieren Orakel

totemdieren orakelHet totemdieren orakel kan je inzicht geven in bepaalde zaken of situaties. Er worden 3 kaarten voor je getrokken.

De eerste kaart representeert het verleden in relatie tot jouw vraag. De middelste kaart duidt de huidige situatie, datgene wat er nu plaatsvindt, en de derde kaart toont je wat er zal spelen in de nabije toekomst.

Ga naar het Totemdieren OrakelPower of Action Orakel

power of action orakelWe kennen het allemaal wel, zo'n moment dat je het gevoel hebt even helemaal 'vast' te zitten. Zo'n verlammend idee dat wat je ook doet, het allemaal toch niets uitmaakt. Wat kun je doen om daar weer uit te komen?

Ga naar het Power of Action Orakel


Alle op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte leggingen en horoscopen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.

Onze nummer 1!

Sjamaans Spiegel Orakel

Roelien de LangeHet Sjamaans Spiegel Orakel is gemaakt door Roelien de Lange. De duidingen die je hier te lezen krijgt zijn door Roelien geschreven verkorte weergaven van de teksten uit haar boek.

Ga naar het Spiegel Orakel


Vision Quest Orakel

vision quest orakelEen Vision Quest brengt inzicht over waar je staat in het leven en waar je naar toe wilt.

Wat is werkelijk belangrijk voor je? Wat wil jij bijdragen aan onze maatschappij? Wat is jouw pad en hoe kun je dat volgen? Vraag de Spirits om een antwoord.

Ga naar het Vision Quest Orakel
Meer orakels

Op onze Orakel afdeling vind je nog meer orakels.

Ga naar de orakel afdeling

 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...