Trek een kaart uit het Spiegel Orakel

sjammaans spiegel orakel Roelien de Lange heeft CatharinaWeb toestemming gegeven om haar kaarten en duidingen te gebruiken in een gratis online legging. De duidingen die je hier te lezen krijgt zijn door Roelien geschreven verkorte weergaven van de teksten uit haar boek.

Het originele Sjamaans Spiegel Orakel bestaat uit 33 afbeeldingen en een boekwerk in een mooie, stevige cassette. In het boek wordt de betekenis van de 33 magische afbeeldingen toegelicht, aangevuld met praktische, creatieve oefeningen en een rijkdom aan spiegelende symbolen. De kaarten zijn reproducties van originele textielkunstwerken en krachtschildenkunst van Roelien de Lange. Het 'Sjamaans Spiegel Orakel' is verkrijgbaar bij de meeste New Age boekwinkels in Nederland.

Spiegel Orakel geeft inzicht en kracht

Naast praktische Sjamanistische informatie bevat het orakel ook bruikbare adviezen over moderne onderwerpen zoals familieconstellaties, stress, ontspanning, latrelaties, emancipatie, persoonlijke groei en bewustzijn. Ook man-vrouw verhoudingen en Jungiaanse psychologie komen aan bod voor diegenen die dieper op het Sjamaans Spiegel Orakel in willen gaan.

Bij iedere kaart horen zeven structurele stappen met bruikbare raad voor het dagelijkse leven. Het Sjamaans Spiegel Orakel kan uitkomsten voor levensvragen bieden, maar ook plezier en verdieping. Per kaart vind je in het bijbehorende boek zo'n 5 pagina's met uitgebreide informatie over de symbolen en een mooi verhaal waarom Roelien dat kunstwerk van de Orakelkaart maakte, en daarbij nog een aantal verdiepende oefeningen.

Roeliens kunstwerken zijn te koop of in opdracht te bestellen. Bezoek haar website voor meer informatie, ook voor cursussen en coaching.

Werkwijze
Denk aan niets in het bijzonder terwijl je de kaart trekt, de kaart vertelt je iets over wat nu actueel is.

Klik hier voor de spiegelkaart

 


 

 Volg ons op Facebook

Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...