Orakels

Orakels heb je in vele soorten. Eén van de meest bekende orakels uit de oudheid is wel het orakel van Delphi, maar ook onze Astro Orakels kunnen je veel inzicht verschaffen. Het Astro Orakel de Muur geeft inzicht bij vragen die je bezighouden. Combineer de 3 kaarten die je getrokken hebt met elkaar en breng ze in verband met je vraag, probleem of situatie.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg, geschreven door Anneke Guis, erkend praktijkvoerend astrologe AVN. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze kaartlegging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je vanzelf terug op CatharinaWeb en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: sommige banken hebben even de tijd nodig om de betaling te verwerken. Gewoon even geduld hebben, dan kom je vanzelf op de juiste pagina terecht.

Vergeet niet je legging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

 


 

 Volg ons op Facebook


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...