Geschikt voor alle soorten relaties

De Partnerlegging geeft antwoord op de vraag hoe twee personen zich opstellen ten opzichte van elkaar. Deze legging is niet alleen geschikt voor liefdesrelaties, je kunt ook vragen stellen over de verhouding met een vriendin, je baas, je moeder of met je kind etc.

Je kunt inzicht krijgen in situaties of verhoudingen die spelen tussen jou en een vriend(in), familielid of een collega. Dit orakel geeft inzicht in wat er mogelijk speelt en waar je aandacht naar toe kan gaan.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg, geschreven door Anneke Guis, over hetgeen je kunt verwachten op het vlak van een bepaalde relatie. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze kaartlegging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je vanzelf terug op CatharinaWeb en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: sommige banken hebben even de tijd nodig om de betaling te verwerken. Gewoon even geduld hebben, dan kom je vanzelf op de juiste pagina terecht.

Vergeet niet je legging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

 


 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...