Horoscoopvergelijking van een intieme relatie

horoscoopvergelijkingDeze vergelijking is ook geschikt voor 2 mannen of 2 vrouwen die intiem met elkaar samenleven, trek je dan niet al teveel aan van de eventuele hij/zij of man/vrouw betiteling.

Vul hieronder je eigen naam en die van je partner in en beider geboortedata. Pas op: deze laatste moet je eerst omrekenen naar Greenwich Mean Time (GMT).

Geboortetijd naar GMT

Als je wel weet hoe laat je bent geboren maar geen idee hebt wat jouw geboortetijd in GMT is, laat dan een gratis horoscooptekening maken. Bij "Geboortetijd" zie je eerst de gewone lokale tijd staan die je zelf ook ingevuld hebt, en daarachter staat nog iets als "ST +1:00 GMT". Vrij vertaald betekent dit dat er 1 uur opgeteld is bij de GMT om de lokale geboortetijd te krijgen. Om de GMT te weten van je geboortetijd moet je er dus " +1:00 uur" aftrekken. Wanneer er staat "ST +2:00 GMT" trek je 2 uur af en wanneer je ergens in het buitenland bent geboren en je ziet bijvoorbeeld iets als "ST -6:00 GMT" dan moet je er 6 uur bij optellen.
In sommige gevallen zal niet alleen de tijd maar ook de datum kunnen veranderen!

GMT zelf berekenen met behulp van een zomertijden-tabel

Download de Nederlandse zomertijden-tabel

 

Geboortetijd onbekend, wat nu?

Als je helemaal geen idee hebt van je geboortetijd, kies dan voor 12.00 uur, voor de standen van Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto maakt dat geen noemenswaardig verschil. Voor de Zon en Mercurius moet je dan wel rekening houden met een afwijking -zowel naar boven als naar beneden- van maximaal 2 graden, bij de Maan kan die afwijking oplopen tot zo'n graad of 8, bij Venus en Mars 1 graad en bij Jupiter een halve.

Pas op: een verkeerde geboortetijd kan een onjuiste interpretatie geven!

Werkwijze

Gebruik bij de GMT de 24-uurs notatie (bijv 21:30) en klik maar 1 x op de Vergelijken-knop, het berekenen van de synastrie-aspecten kan even duren..

 
Geboortedatum en tijd (gmt) persoon 1:
 
 
Geboortedatum en tijd (gmt) persoon 2:
 
 

 

 Volg ons op FacebookPersoonlijk consult

Je kunt hier ook terecht voor een betrouw­bare spiri­tuele adviseur.

Ga naar de consulentenSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...