Je persoonlijk jaargetal

In de numerologie wordt uitgegaan van een een cyclus van 9 jaar. Wil je weten in welk jaar van de cyclus je je bevindt en wat de toekomst voor jou in petto heeft? Laat dan nu je persoonlijk jaargetal berekenen en toelichten.

Het persoonlijk jaar loopt van je laatste verjaardag tot je eerstvolgende verjaardag. Maar als je wat over een jaar in het verleden of in de toekomst wilt weten, kun je natuurlijk ook een ander jaartal invullen.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide uitleg wat je jaargetal voor jou betekent. Opgesteld en uitgewerkt door Karla Pelgims, numerologe.

De prijs voor deze duiding is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze duiding wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

 

 


 

 Volg ons op FacebookMediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...