Online leggingen

Renee MerkestijnDe teksten van onze Lenormand kaartleggingen zijn geschreven door Renée Merkestijn. Zij is een professionele Lenormand kaartlezer die ook de cursus Kaartlezen met Lenormand bij Het Centrum voor Afstandsonderwijs in België en Thuiscursus.nl in Nederland verzorgt. Ook is Renée auteur van het boek Lenormandkaarten, een handboek kaartlezen met Lenormand.

Op deze pagina vind je een overzicht van onze Lenormand leggingen.Relatielegging

relatieleggingIn deze Lenormand relatielegging lees je hoe jij en je partner de komende 1 à 2 maanden in het leven staan. Je ziet wat ieder ervaart en wat jullie los van elkaar bijdragen aan de relatie. Je leest hoe dit allemaal weer doorwerkt in jullie samenzijn. Je vindt adviezen hoe je zowel persoonlijk kan groeien als de gezamenlijke band kan versterken.

Ga naar de relatielegging


Succeslegging

succesleggingDe Lenormand Succeslegging helpt je jouw koers uit te zetten, zodanig dat je succes boekt. Je kunt de kaarten leggen op je leven of op een specifieke situatie waarin je meer succes wenst. Zo leer je hoe jij het meeste uit het leven kan halen de komende maand en werkelijk succes boekt.

Ga naar de succesleggingPerspectieflegging

perspectiefleggingMet de Lenormand perspectief-legging krijg je inzicht in jouw situatie. De kaarten laten zien wat je valkuilen zijn en waar je beter voorzichtig kunt zijn. Ook krijg je adviezen hoe je je geluk bevordert en wat je kunt verwachten in de toekomst.

Ga naar de perspectieflegging

ONZE NUMMER 1!

De Lenormand relatielegging


De weeklegging

weekleggingDe uitgebreide Lenormand Weeklegging bestaat uit de duiding van een 7-tal kaarten, één voor iedere dag van de week.

De samenhang tussen de kaarten geeft een nauwkeuriger beeld van hetgeen je deze week te wachten staat. Iedere dag heeft zijn eigen kaart, maar deze staat in verhouding tot het grotere geheel van de weekverzameling.

Ga naar de weeklegging


De maandlegging

maandleggingIn deze Lenormand maandlegging lees je wat wat je in de maand van je keuze kan verwachten. Je bent beter voorbereid op de dingen die komen gaan en kunt optimaal gebruik maken van je mogelijkheden. Haal het beste uit jezelf en de omstandigheden!

Ga naar de maandleggingMeer kaartleggingen

Tarotkaarten

Engelenkaarten

Orakels


Misschien vind je dit ook interessant:

 

 Volg ons op Facebook


Alle op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte leggingen en horoscopen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer