Je koers uitzetten

De Lenormand Succeslegging helpt je jouw koers uit te zetten, zodanig dat je succes boekt. Je kunt de kaarten leggen op het grotere geheel in je leven of op een specifieke situatie waarin je meer succes wenst.

De eerste kaart helpt je jezelf te motiveren, wilskrachtig en handelend op te treden. De tweede kaart geeft advies op het gebied van geld, werk, bezit en je gezondheid. De derde kaart helpt je kennis op te doen, beter na te denken en effectief communiceren. De vierde kaart helpt je beter met emoties en je relaties om te gaan en meer geluk te vinden. Zo leer je hoe jij het meeste uit het leven kan halen de komende maand en werkelijk succes boekt.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging, de teksten zijn geschreven door Renée Merkestijn, energetisch therapeute en coach, schrijfster en kaartlezeres. Ze is auteur van Lenormandkaarten, een handboek kaartlezen met Lenormand.

De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL of Bancontact.

Als je deze legging wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "LEGGING KOPEN". Na betaling kom je terug op CatharinaWeb en kun je de duiding lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

  

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Cursus Lenormand

lenormandWil je de gehei­men van de kaar­ten van Mlle Lenor­mand ont­dekken? Start met de Lenor­mand cursus en ont­vang het e-boek direct in je mail­box! Niet goed geld terug.

Lees meer