Algemene vooruitzichten voor het jaar van de Os

12 februari 2021 t/m 31 januari 2022

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van de Os

Het jaar van de Os kenmerkt zich door vastberadenheid en eerlijkheid


Jaar van de OsMet alles wat er in 2020 ivm corona is gebeurd, is het vrijwel zeker dat de belangrijkste zaken in 2021 gezondheid, financiën en werk zijn, aangezien deze allemaal extra aandacht vragen tijdens het jaar van de Os.

Het jaar van de Os wordt een jaar van obstakels nemen, zowel voor werknemers als voor ondernemers. Wie de kracht en het doorzettingsvermogen van een Os heeft, kan een goed jaar hebben, maar voor mensen die zich niet graag uitsloven zal het geen fijne periode worden. Het jaar van de Os wordt echt een jaar voor doorzetters.

Het kantoorleven dat zich afspeelt in grote kantoortuinen is voorgoed voorbij. Mensen die aan een beeldscherm werken zullen dat in 2021 ook grotendeels thuis blijven doen, en gaan hooguit nog 1 à 2 dagen per week naar kantoor. Dit heeft ook grote gevolgen voor onze woonlocatie. Woongenot streeft het bezwaar van reistijd voorbij. Krimpregio's worden groeiregio's. En er komt weer leven in voorheen uitgestorven dorpen, we leren onze buren weer kennen en ondernemen gezamelijke acties.De macht van techreuzen zoals Facebook, Google, Apple, Microsoft, Amazon, Airbnb, Alibaba, Netflix e.d. is enorm gegroeid. Maar we komen nu bij het moment waarop overheden ze zullen gaan dwingen zichzelf op te delen in kleinere bedrijven, om op die manier wat van hun macht te breken. De grote winnaar van de coronacrises is de overheid, veel bedrijven en ondernemers liggen a.h.w. aan een overheidsinfuus. Maar ook de overheid zelf loopt niet soepel meer, denk maar aan de toeslagenaffaire en het tekort aan zorgmedewerkers als het er op aankomt. In 2021 is er dus genoeg te doen voor hervormers en goede ICT-ers.

Door de vlucht die deep fakes neemt wordt de behoefte een echt en eerlijk nieuws steeds groter en mensen zullen steeds meer bereid zijn te betalen voor eerlijk nieuws.

Goud en zilver winnen aan waarde, omdat beleggers de centrale banken steeds meer gaan wantrouwen. Ook spiritualiteit zal een grotere rol gaan spelen, zoals dat vaker gebeurd in tijden van ziekte en economische depressies. Mensen zoeken ook naar ander vermaak. Hollywood en Bollywood ontstonden in de depressie van de dertiger jaren. Netflix en andere streamingsplatforms doen nu goede zaken. Ook Amazon zal in ons land flink aan de weg gaan timmeren met Prime Video en zaagt daarmee ook voorzichtig in de poten van de Netflix-stoel, aangezien ze veel goedkoper zijn.

Dierenasiels hebben in 2020 veel van hun honden en katten geadopteerd zien worden en deze trend zet zich nog wel even voort. We vinden immers altijd gezelschap en troost bij onze huisdieren. Ze voelen het aan als je verdrietig of eenzaam bent en staan altijd klaar om je te troosten. Langzaamaan beginnen ook zorginstellingen steeds meer te experimenteren met de helende werking van huisdieren op hun patiënten. Ook planten krijgen weer een groter aandeel in ons leven, planten zorgen voor een goede atmosfeer in onze huizen.

In ons interieur gaat de keuken een steeds belangrijkere plaats innemen, we raken er steeds meer van overtuigd dat het belangrijk is om goed en gezond te eten. En in deze corona-tijd, waarin we zo lang al geen restaurant konden bezoeken, spelen keukenfabrikanten natuurlijk in op deze trend. De keuken wordt het hart van ons huis, en in plaats van strak en chroom zullen koper, blauwtinten en vintage de boventoon gaan voeren. Ook zullen onze kranen steeds meer kleuren krijgen evenals de roestvrijstalen spoelbakken en gootstenen.

 
 

Bekijk je persoonlijke horoscoop voor het jaar van de Os

 

 Volg ons op Facebook

Spirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...