Vertrouwen

Je bevindt je hier: sjamanisme » medicijnwiel » vertrouwen

 

zalmTotemdier
Zalm

Mineraal
Lepidoliet

Totemplant
Bernagie (Borago officinalis)

Positie
Midden Zuid

Kleur
Lavendel

Medicijn
Vertrouwen

Beschrijving

De steen die staat voor Vertrouwen ligt halverwege de Steen van het zuiden van Shawnodese, de Geest hoeder van het Zuiden, en de steen van het Centrum. Leren vertrouwen is een belangrijke stap op iemands pad naar eenheid met het Centrum. Vertrouwen wordt vaak verkeerd begrepen. Wij zouden niet alleen moeten leren impliciet vertrouwen te hebben in de Schepper en Zijn/Haar plan en begeleiding, maar ook leren wie en wat te vertrouwen is en wie en wat we niet kunnen vertrouwen. Hoewel het wie en wat van toepassing is op alle niveaus is het vooral belangrijk in de fysieke wereld. Het totemdier Zalm vertegenwoordigt vertrouwen want de Zalm vertrouwt op zijn/haar innerlijke intuïtie terug te keren naar diezelfde paaigronden waar hij/zij was geboren. De Zalm is ervan overtuigd dat je met hulp van de Schepper tegen sterke stromingen en watervallen in kunt zwemmen. We moeten allemaal deze les voor ons eigen leven leren toepassen, het ontvangen van de gave van Vertrouwen.

vorige pagina

 


 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...


Mediumschap

mediumschap Thuis­studie waar­in je leert de stem van je gids of gidsen te ho­ren. Chan­nelen wordt een onder­deel van je le­ven.

Lees meer...


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je para­normale gaven te ont­wikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...