Zomerhoroscoop van de liefde

zomerhoroscoopOp grond van langjarige statistieken zijn de voorspellingen voor de zomer van 2017 niet zo onaardig, diverse mooie zonnige perioden t/m september, maar wellicht ook iets meer neerslag. Vanaf midden juni zijn de voorspellingen weer heel gunstig.

Er liggen dus nog weken vol zon, zee en avontuur in het verschiet. En hoe zit het deze maanden met de liefde? Wil je ook weten wat er op liefdesgebied speelt in de zomermaanden van 2017? Lees het hier in je zomer liefdeshoroscoop die geschreven is door Willem Kunst, erkend astroloog AVN.

» Naar de zomerhoroscoop


Wat staat je vandaag te wachten?

dominoMisschien kan de dominosteen-van-de-dag je wat helderheid verschaffen. Deze persoonlijke boodschap geeft als aanvulling ook een waarschuwing die als een eye-opener kan dienen.

De toelichting bij dit orakel is geschreven door Nathalie Kriek (zie foto), tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster.

Trek een gratis dominosteen en laat je verrassen door wat de steen je te vertellen heeft.

» Trek je gratis domino

Het boek der veranderingen

Petra StamEén van de oudste orakels is de I Ching (of de I Tjing), ook wel bekend als 'Het boek der veranderingen'. De I Ching is afkomstig uit China en waarschijnlijk één van China's oudste teksten.

Niets is toeval
De I Ching is in feite een verzameling van wijze spreuken, die allemaal betrekking hebben op iedere mogelijke situatie. Het principe van de I Ching is dat alles wat gebeurt, gebeurt met een reden, en dat niets toevallig is.

Verschillende situaties
Er zijn 64 verschillende situaties, elke situatie wordt getoond met een hexagram. Een hexagram is opgebouwd uit zes hele of onderbroken lijnen. De hele lijnen representeren yang (actief, bewegend, scheppend, mannelijk) en de onderbroken lijnen representeren yin (het passieve, zachte, ontvangende vrouwelijke). Elk hexagram bestaat uit 2 trigrammen. Een trigram is een combinatie van 3 tekens in een zekere volgorde. Bij de hexagrammen behoren teksten die vrij symbolisch zijn, en aangeven of het hexagram gunstig of ongunstig is.

De I Ching begrijpen
De oorspronkelijke teksten van de I Ching begrijpen vergt wel enige studie, de teksten die je op onze website te lezen krijgt zijn niet zo cryptisch. Het zijn aan ons leven aangepaste teksten.

» Leg de gratis I Ching


 

Tot ziens op CatharinaWeb!

Hartelijke groet van Klaas en Carla

Nieuwsbrief #46 - 19 juni 2017 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen


archief en aanmelden nieuwsbrief ||  hoofdmenu ]