Welkom

WelkomCatharinaWeb heeft een uitgebreide afdeling over de waarzegkaarten van Mlle Lenormand. We hebben zowel betaalde leggingen alsook diverse gratis leggingen en andere interessante pagina's.

Bovenaan de pagina vind je het algemene menu en kun je altijd terug naar het hoofdmenu of naar een andere afdeling. Aan de rechterkant (of meer naar onderen op een mobiel) is het menu specifiek van deze afdeling te vinden.


Relatielegging

relatieleggingIn de Lenormand relatielegging lees je hoe jij en je partner de komende 1 à 2 maanden in het leven staan. Je ziet wat ieder ervaart en wat jullie los van elkaar bijdragen aan de relatie. Je leest hoe dit allemaal weer doorwerkt in jullie samenzijn. Je vindt adviezen hoe je zowel persoonlijk kan groeien als de gezamenlijke band kan versterken.

Ga naar de relatieleggingMeer Lenormand kaartleggingen

Weeklegging

Maandlegging

Succeslegging

Perspectieflegging


Wie was Mlle Lenormand?

Mlle LenormandDe reputatie van Marie Anne Adelaïde Lenormand is de hele wereld over gegaan door het kaartspel dat naar haar is vernoemd.

Zij werd vooral bekend nadat zij kennis maakte met Jos├ęphine de Beauharnais, de vrouw van Napoleon.

Lees meer over Mlle Lenormand


Werken met de Lenormandkaarten

Introductie van de kaarten

Wat zijn persoonskaarten

De betekenis van de kaarten

Lenormand en gezondheid

Lenormand en tijdsbepaling

Meer over legpatronenPersoonlijk consult

Ook kun je hier terecht als je op zoek bent naar advies van een betrouwbare spirituele en/of paranormale adviseur.

Ga naar de consulenten


Alle persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.

Alle op CatharinaWeb toegepaste en toegelichte leggingen en horoscopen worden zonder garanties voor de toekomst aangeboden.

De nieuwe Lenormand

visioenleggingDe klassieke kaarten van Mlle Lenormand worden net zoals de tarot al eeuwen gebruikt. Bij de tarot worden doorlopend nieuwe tarotdecks ontworpen, maar dat is bij de Lenormandkaarten niet het geval.

De Amerikaanse kunstenaar Ciro Marchetti heeft daar nu verandering in gebracht. Hij heeft een prachtig eigentijds Lenormand kaartendeck ontwikkeld, de Gilded Reverie Lenormand (in het Nederlands uitgebracht door uitgeverij Koppenhol), dat heel dicht bij de oorspronkelijke betekenis van de kaarten blijft.

Dit deck kopen

Je kunt hier ook een gratis legging doen met de kaarten van de Gilded Reverie Lenormand.

Ga naar de Visioenlegging


Dagkaart(en) trekken

dagkaartKies nu zelf of je 1, 2 of 3 kaarten wilt trekken. Je kunt de dagelijkse legging (afhankelijk van de instellingen van je browser) ook opslaan of uitprinten. Zie onderaan het ikoontje van de printer.

Trek je dagkaart(en)Meer gratis leggingen

De Enkele kaartlegging

De Drie kaartenlegging


Kijk ook eens bij onze Lenormand filmpjes of Lenormand boeken.Cursus Lenormand

lenormandWil je de geheimen van de kaarten van Mlle Lenormand ontdekken? Start met de Lenormand cursus en ontvang het e-boek direct in je mailbox! Niet goed geld terug.

Lees meerMeer kaartleggingen

Tarotkaarten

Engelenkaarten

Orakels


Vergeet niet je kaartlegging te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

 Volg ons op FacebookWij hebben toestemming de afbeeldingen van Het Lenormand Spel van Uitgeverij Schors te gebruiken. Op deze kaarten zit copyright.

Koop deze kaartenSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...
Koop dit deck