Elke maand een nieuwe astrologische prognose van Sandra

maart 2023

DICHTBIJ DE HEMEL

De Zonnekracht neemt je nu in zijn reis mee door de fluweelzachte Vissen. Hierdoor vormen overgave en de kracht van zachtheid jouw inspiratie. Het licht en de kracht van de Zon zijn overgegaan in ‘The Mists of Avalon’ (De Nevelen van Avalon, roman van Marion Zimmer Bradley) en laten je via een turbulente golfslag belanden op een eiland, om je af te kunnen zonderen van de buitenwereld. Tot en met 19 maart resoneren de magie van de planetaire krachten naar jouw binnenwereld. Dit om tot rust te komen en terug te keren naar een natuurlijk evenwicht. Forceer niets en vooral jezelf niet! Immers, de kiemkracht en sappen van de natuur zijn ook nog niet te zien, maar bewegen zeker al van binnen.

Hiermee is de middelgrote ster ‘Zon’ samen met je aangekomen in de afrondende fase van een kosmologische reis door de twaalf sterrenbeelden van de dierenriem. De laatste drie weken van de winterslaap zijn van start gegaan en straks zal moeder Aarde aan deze kant van het continent opnieuw wakker worden. Maak gebruik van deze periode en beweeg via de natuur mee. Neem je rust, mediteer en verbind je met ultieme zachtheid en liefde voor jezelf en je omgeving. Wees het voorbeeld dat laat zien dat zachtheid en compassie dé krachten zijn van healing en eenwording. Vorm in deze tijd een cirkel waarbinnen veiligheid en geborgenheid is voor ieder levend wezen.

De communicatieve krachten van de kleine Mercurius doen tot en met 19 maart ook gretig mee via het teken Vissen. De laatste fase van je menselijk bewustzijn wordt afgeleid van de concrete Aardse realiteit. Inwijdingen vanuit het geestelijk bewustzijn bieden je nu de magische realiteit. Mocht je last krijgen van concentratieverlies, zal dit van korte duur zijn. Je altijd overbeladen gedachten worden tot rust gemaand, om je hartslag te kunnen horen. Vol overgave durven vertrouwen op je innerlijk kompas en van hieruit jouw keuzes maken, bieden je straks met de nieuwe Lente in aantocht een heel nieuw begin.

De daadkrachtige Mars in Tweelingen biedt je tot en met 25 maart zijn ongecompliceerde dans en vrolijkheid. Haal je schouders op als het even niet mee zit en reis in je gedachten even naar deze ‘to do list’. Er is nog zoveel te doen. Op 7 maart zal de alchemie van de planeet Saturnus naar het grotere geheel van Vissen bewegen. Deze planetaire combi duurt met een korte overstap naar Ram in zijn afrondende fase, tot en met halverwege februari 2026. Dit betekent dat er een hele nieuwe fase zowel op collectief- als persoonlijk gebied ontstaat. Aandacht voor je karmische levenslessen, carrière samen met je spirituele ontwikkeling, wordt geactiveerd.

Wie ben je werkelijk en wat is je levensmissie? Waar liggen je talenten en kwaliteiten en wat is nu eigenlijk het diepste verlangen van je Ziel? Een astrologisch loopbaantraject zou hierin van grote waarde kunnen zijn. Wat is er wereldwijd aan de hand en wordt het niet hoog tijd om de kring van vrede, liefde en enorme verwarring te beklinken. Wordt hier niet op afgestemd, zal Saturnus met zijn ijzeren wil verder ingrijpen.

Op 23 maart gaat de planeet Pluto voor 6 weken naar Waterman. Hiermee start een overgangsfase van 20 maanden. Pluto is een dwergplaneet, met enorme persoonlijke en collectieve impact. Een nieuwe revolutie via ontwikkelingen in de technologie en democratie ontstaan.

Om echter eerst in het ‘nu en het moment’ te blijven, verbind je deze weken met kunst, muziek en poëzie. Kom tot rust en inkeer en maak gebruik van fantasie en sprookjes. Stap uit je conditioneringen van je opvoeding en geloof in en vertrouw op de kracht van het kleine kind in jou.
 

Sandra

Tekst © Sandra Jansen van Galen

 


Trainingen- Workshops en Opleidingen

Altijd al graag astrologie willen leren?

Kijk eens bij Instituut Sandra, wie weet zit er wel een workshop of training voor je bij.

Ook van Sandra op onze tarotafdeling:

De gratis Symbolon dagkaart

 

 Volg ons op Facebook


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranormale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...