Elke maand een nieuwe prognose van Sandra

september 2022

KRISTALHELDERE PERFECTIE

Na de overweldigende augustusmaand, waarin de Zon via zijn Leeuw voor een hoogtepunt van temperaturen zorgde, heeft het teken Maagd nu voor een meer bescheiden samenwerking gekozen. Maagd belooft je nu op meer gedoseerde wijze de voorbode van een prachtige nazomerse Indian Summer. De astronomische herfst is van start is gegaan en tempert via de koele en analytische blik van het sterrenbeeld Maagd grootsheid, om opnieuw de juiste balans te bieden. De bloemetjes zijn de afgelopen weken flink buitengezet. Nu is de periode aangebroken om je glas opnieuw halfvol te schenken en je bezig te houden met de concrete werkelijkheid.

De Zon en zijn reis door Maagd geeft je op kristalheldere wijze een analytisch vermogen om opnieuw de puntjes voor jezelf op de ‘i’ te zetten. Maak hier gebruik van! Er hangt perfectionisme en een verlangen naar precisie in de atmosfeer. Als tweede teken van de westerse astrologische dierenriem vertegenwoordigd vanuit het element Aarde, is het je ‘innerlijk kompas’ die je met vaste regelmaat wekt om jezelf te beschermen tegen chaos en stress. Zelfreflectie en het jezelf zacht maken in je Aardse bestaan worden door de zuivere dienstbaarheid van Maagd en haar verlangen naar ritme en regelmaat, onvoorwaardelijk geboden.

Tegelijkertijd biedt de communicatieve kleine en onzijdige planeet Mercurius in de zachte Weegschaal je tot 2 oktober een helpende hand op het gebied van zelfreflectie en timemanagement. Kortom, de kracht om met een open, eerlijke en heldere blik kritisch naar jezelf te kijken. Wat betekenen schoonheid, balans en zelfzorg nu voor jou? Mercurius bereikt namelijk voor de derde en laatste keer dit jaar de retrograde gang – naar binnen gericht. Oude contacten komen op je pad, het werken aan achterstanden bieden je innerlijke rust en het destilleren van oude, slechtere gewoontes en dé keuzes eindelijk maken die je al langere tijd uitstelt, krijgen opnieuw alle gelegenheid om aangepakt te worden. Gezonde zelfkritiek is dan ook niet verkeerd.

Dit alles, natuurlijk vanuit de keuze van de vrije wil. Jij bent tenslotte de leader of your life.

Beseffen dat de Heilige Maagd resoneert met jouw zielenenergie en zij vol compassie je keer op keer in het helder wit uitnodigt om volledige aandacht en zorg aan jezelf te besteden, benadrukt de planeet Venus nogmaals van 5 tot 29 september. Venus beweegt namelijk als heldere avond- en ochtendster met de Zon mee door het teken Maagd. Zij zijn momenteel dan ook nog steeds samen te zien met het blote oog. Je zult merken dat je voorkeur gaat naar een gezonde leefstijl. Voeding, lichamelijke beweging, op tijd je ontspanning en de stilte ingaan, detoxen en opnieuw het ritme vinden wat voor jou persoonlijk belangrijk is, keert steeds weer terug.

Op 23 september, als de astrologische herfst van start gaat, zal zij dan ook samen met de Zon door de naar schoonheid en balans hunkerende Weegschaal bewegen. Tussendoor gaat de vurige Mars vrolijk door via het gesternte Tweelingen. De elementen vuur en lucht liggen elkaar natuurlijk uitstekend. Laat je daarom vooral niet weerhouden door een spontaan inzicht, avontuur of een gezellig samenzijn met je vrienden en sociale contacten.

De toegankelijkheid van maar liefst 6 retrograde planeten momenteel, is intens en confronterend. Het is zeker niet uitgesloten, dat lastige situaties vanuit de buitenwereld je onaangenaam kunnen verleiden naar onzekerheid. Besef dan dat het nodig is voor de ‘Great Reset’. Deze planetaire wrijvingen creëren nieuwe inzichten en maakt de mensheid verder wakker in de groei naar collectief bewustzijn. Je aandacht buigen naar het positieve en het lichtere verfijnt je interactie en brengt je weer in verbinding met jouw essentie.

Heb een heldere septembermaand en blijf kijken door de ogen van een kind.
 

Sandra

Tekst © Sandra Jansen van Galen

 


Trainingen- Workshops en Opleidingen

Altijd al graag astrologie willen leren?

Kijk eens bij Instituut Sandra, wie weet zit er wel een workshop of training voor je bij.

Ook van Sandra op onze tarotafdeling:

De gratis Symbolon dagkaart

 

 Volg ons op Facebook


Paranormaal ontwaken

paranormaal ontwaken Een e-book om je paranormale gaven te ontwikkelen van Maddy Kersten. Niet goed geld terug.

Lees meer...