Liefdeswensen

De vanzelfsprekendheid waarmee we relaties aangaan wordt bepaald door onze vroege kindertijd, de eerste liefdesband is immers die met onze ouders. Liefde is geven en nemen, een balans vinden tussen autonomie en verbondenheid. Er valt altijd wat te wensen in de liefde, maar hopeloos is het zelden.

Vooruitzichten in de liefde

Hoe vergaat het jou dit jaar in liefde en vriendschap? Blijven je bestaande vriendschappen behouden en ontmoet je je grote liefde? Of blijf je bij je huidige partner in een relatie die zich meer en meer verdiept? Je kunt er nu achter komen met de liefdeshoroscoop 2023.

Wat krijg je

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg over hetgeen je kunt verwachten op het vlak van liefde en relaties. De prijs voor deze unieke horoscoop is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact.

Als je deze horoscoop wilt kopen, selecteer dan de betaalwijze en klik vervolgens op "HOROSCOOP KOPEN". Na betaling kom je vanzelf terug op CatharinaWeb en kun je de horoscoop lezen.

PAS OP: het kost soms een paar seconden voordat je weer terug op CatharinaWeb bent, sluit géén pagina af en klik niet op de back-button! Lees meer...

Vergeet niet je horoscoop te bewaren, je kunt dan later alles nog eens rustig nalezen. Klik onderaan de duiding op het ikoontje van de printer om -afhankelijk van je instellingen- als PDF op te slaan of uit te printen.

 

 

 


 

 Volg ons op FacebookSpirituele Community

spirituele community Toegang tot diverse spirituele cursussen en ervaringen uitwisselen in een besloten en veilige omgeving.

Lees meer...